- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebeline
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Logitech Formula Force EX kormányom. Nem egy mai darab már, de nagyon szeretem.
Egy hibát észleltem benne, F1 2011-el játszom. olyan mintha egyenesfutásnál picit rángatna a kormány. Vagy amikor egyenesben megyek és picsit korrigálok akkor mintha durvábban húzna a kormány valamilyen valamerre, de csak egy pillanatig.
NFS Run-ban is észleltem ezt, amikor az elspő olyan pálya volt amikor gyors autóval voltam. az egyenesben beéálltam tőgázzal, ám nagy sebességnél elkezdett az autó cikkázni ide oda az úton és hiába próbáltam korrigálni, csak tetőztem a bajt, egyből kifarolt. És folyamatosan ez van ezen a pályán.
Mi lehet a baja a kormányomnak. Javítható szerintetek vagy kuka?
Ki tudja ezt megcsinálni?
kétségbe vagyok esve.
köszi a segítséget.
üdv
ebeline -
robe1983
csendes tag
Sziasztok!
Akiknek esetleg van még Wingman Formula Force kormányuk, de a win7 alatti kompatibilitási hibák miatt nem használják már, ők ezen az oldalon találnak rá megoldást!

http://superuser.com/questions/253143/how-do-i-get-the-logitech-wingman-formula-force-to-work-in-windows-7
-
GeGexx
aktív tag
Hali,
van nekem egy a címben emlegetett kormány, ami szép és jó és működik, kivéve az NFS Undercover-nél... Igazából eddig egy NFS-en se ment, próbáltam a Most Wanted-et, a Carbont és most ezt, de nem működik. Minden más játéknál igen.
Lehet, hogy az EA direkt csinálta ilyenre a gamet?
Alapból magát a kormány fordulást érzékeli a játék, de a gázt nem és a beállításoknál se reagál semmire... driver fent van, még a feedback és működik a játékban csak a pedálok nem.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tesla topik
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest