- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
jó választás az is, de a publik játék hidd el, hogy semmit sem számít. a magyar élmezőnyben rengeteg ember játszik ms 1.1, 3.0, 4.0 -val, illetve logitech mx300, 310, 500, 510.
izlések és pofonok, kinek mi jön be.
azért az viszont elég lehangolóan hatott, hogy itt jártattam egy csomót, és holmi publikjátékosnak hidtél inkább, mint nekem:((
amúgy a logitech egerek csak itthon baromi drágák, ausztriában kb 8e ft-nyi euro az 510, és ott már az a 3 e ft külömbség már nem számít annyit, hogy az adatok szerinti jobb egeret (és sztem jobb fogású, pontosabb) vegyem meg... -
Mosqu!to
addikt
nos, padsurfert alapból kapsz hozzá egy csíkot, van egy használati útmutató is hozzá(ami igazából felesleges, mert csak ki kell vágnod méretre (az egér talp méretére) a surfert, aztán mivel öntapadós, felragasztani. innentől nagyon jól fog csúszni, és garantáltan nem kopnak el az egér ''talpai''(nekem sajnos elkoptak, mert kb fél évig csak asztalon futott ;[)
szerintem is érdemes lenne megvárnod az 510-et, gondolom nem olyan sürgős, hogy kb 1 hónapot ne bírj ki.
egér gyorsítás: www.counter-strike.hu -n volt erről 1 cikk(bár én már régebb óta ismerem), hogy hogyan lődd be magadnak a cs-t.
amiket ajánlok(sensitivity-t valószínűleg feljebb kell venned majd, mert egérgyorsítást ha kiveszed, akkor lassabb lesz egyértelműen..:) ):
először is: xp-t használsz? ha igen, akkor ezek biztosan működnek, ha nem, akkor nem biztos, hogy mindegyik megy. szóval:
vezérlőpult->egér tulajdonságai->az egérmutató beállításai-> a rámutatás pontosságának javításánál pipa kivéve, a sebesség csúszka középen(alapértelmezett), a mutató autómatikusan a párbeszédpanel alapértelmezett gombjára ugrik: pipa kivéve.
ezek után ugyebár alkalmaz->ok.
most töltsd le [L]ftp://www.counter-strike.hu/client/configs/mouse_fix.zip[/L] <-ezt a filet, csomagold ki, és töltsd be a regisrtybe.
most restartolj egyet, hogy érvénybe lépjen a beállítás.
ezek után a cs-t ezekkel a paraméterekkel indítsd: -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd
ha nem tudod, hogy hogyan kell, akkor leírom (1.6-nál így van): steam megnyit->games->counter-strike -re jobb klikk->properties->launch options. ide írd be a fentebb említett paramétereket.
nos nemtom, hogy eddig milyen senssel játszottál a cs-ben, de nekem pl amíg ezek nem éltek addig 1 volt a sensem, azóta 2,5 és kb ugyanolyan gyors, vagy talán még lassabb az egér így(ugyebár 4D és mx500 kíséretében). amennyiben meglesz az új egér NEHOGY FELTEDD az alap drivert(meg szerintem amúgy se pakolj fel) mert nekem nagyon elb@szta az egeret, hirtelen hosszú rántásokra nem reagált, vagy bezavarodott, stb... -
Mosqu!to
addikt
funcot ne vegyél, mert gyorsan kopik. vegyél Steelpad 4D-t, 5e huf, hidd el, sokkal jobb. olvastad most a cs.hu-n a ''Mitől leszel Pro?'' cikket? ott leírták a nagy nevek, hogy milyen párosítások a jók.
amúgy 510-et én még magyar boltban nem láttam, a külömbség pedig az optikai felbontásában keresendő.(fentebb belinkelték az infókat róla)
Dex: a driver lényegtelen, a legtöbb proplayer intellipoint-ot használ az mx500-ához, ami ugyebár ms driver:)
én semmilyen drivert nem használok, csak regisztriből kitúrom az egérgyorsítást(ugyanis ha vezérlőpultban állítod ki, az szart sem ér...). -
Alvin_ti4200
félisten
Media Markt-ban ki vannak rakva, de ott meg ne vedd:) Máshol nem szokták kipakolni, főleg nem számtech üzeletekben. Az 500 és az 510 között a színük a különbség. Szerintem az 500 jobban néz ki, és hozzá vegyél egy 200 forintos textil egérpadot, az az egyik legjobb és még olcsó is (Auchan-ban is lehet kapi ha nem lenne az üzletben).
-
Mosqu!to
addikt
Hy!
elég sok választás van.
ha logitechet akarsz, és érezni a kezedben az egeret, akkor vegyél azt, vagy ha pehejkönnyű ms-t, ám olcsót, akkor azt.
számomra a logitech a nyerő, mégpedig egy mx500. én is rengeteget cs-zem, még ami ajánlott alá, az egy Steelpad 4D, skatezzal együtt.
ha van még kis pénzed, akkor vegyél mx510-et, ami ennek a továbbfejlesztése, nagyobb optikai felbontás, nagyobb pontosság, stb. igazából amiben külömböznek, az a minőség, optikai felbontás, fogás. -
shtml
őstag
''a direkt beépített súlyt nem szerelném ki, mert elveszne a garancia''
Nekem csak M-BJ69 van, de ebből több is. Én mindegyikből kiszereltem a plusz súlyt, a garancia sem ugorhatott, mert az egéren nincs olyan címke, amely felnyitáskor sérülne és jelezné, hogy belenyúltak. A tiéden lenne ilyen? Furcsa. -
ptiboy
senior tag
ha nem ragazkodsz a logitech-hez akkor
microsoft inteli 1.1A -t tudom ajánlani
akár piros felületen is olyan pontos mint a fene.
megőríthetetlen! :)
CS-re UT-ra tökéletes!
kényelmes
stb.
2 hónapja ven meg de nembántam meg egyáltalán! (ja és az ára sem elhanyagolható! dobozos: fele, OEM: harmada az MX500-nak!) -
szerintem annyira nem nehéz az az mx500-as.:)
nékem is vagyon. igaz, én kiszereltem belőle a fémdarabot. először azt hittem, hogy hu de baromi könnyü lesz. aztán kiderült, hogy nem sokat számit.
szerintem egyébként. kua jó, kua kényelmes.
biztos van ennél is jobb egér, de szerintem ez a világon a legjobb :DD
vedd meg, nem fogod megbánni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Drón topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest