- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
harry
veterán
Helló, van egy logitech bill+egér kombóm (Cordless Desktom Optical Black OEM) és az volna vele a probléma, h néha játék közben (mohaa, cs, szóval fps) csak kis szünetekkel reagál. Pl folyamatosan nyomom a előre(W)-t de néha megál, elindul, megáll. Néha egyáltalán nem reagál. Ugranék arrébb, de nem mozdul :( Vagy volt olyan, h nyomultam előre, de ha egérrel kanyarodtam megállt. Egeret megállítom megy tovább. Itt a fórumon vagy ha szöveget szerkesztek akkor működik (egyszer volt, h nem ment, azóta jó). Próbáltam felrakni megint drivert, akkor ment kb 3 óráig, utána megint nem. Akku csere után / teljesen feltöltött akkuval is ezt csinálja.
Előbb ha wordben folyamatosan nyomtam egy gombot és megmozdítottam az egeret akkor megállt, mint játék közben is. Most egérmozgatás mellet is ír folyamatosan.
A cucc még garis, kb fél éves. Valószínüleg szervízeltetni fogom, de azért örűlnék ha lenne vmi ötletetek.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest