- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri81 #267782 üzenetére
Nekem Soul Red van
, pár hete javítottam ~8 db kavicsnyomot. A Carcolornál kevertettem, de a 3 fázis helyett kértem egy hasonló árnyalatú 1 fázisú színt. Sok szódával és kicsi pöttyökre elmegy, nagyobb hibákra nem használnám, mert nem tökéletes a szín.
Ha bemész a Mazdához, kérdezd meg lécci, hogy Soul Redhez is van-e, ill. az hány fázisú. Köszönöm!
Szerk: A fedőlakk kis hiba esetén felesleges, nagyobbhoz is csak óvatosan.
-
válasz
gyuri81 #267780 üzenetére
Körömlakkra emlékeztető szett (touch up paint vagy touch up set), a hozzá járó ecsetet inkább ne használd pöttyözésre, nagyon vastag.
Remélem, nem Soul Red, mert azt több különféle rétegben kell(ene) felhordani.Rozsda. Kikapargatod alaposan fogpiszka vagy valami műanyag segítségével. Esetleg utána rozsdaátalakító - kedvencem a Noverox, sajnos nehéz beszerezni; de van más, akár hazai márka is aminek nem jut eszembe a neve.
-
válasz
gyuri81 #267778 üzenetére
Kevertetsz színt, edző nem kell, olyant kevertess ami egy komponensű, az edző gyorsan összekocsonyásodik. VAGY vegyél gyári javítófestéket.
Megtisztítod -> OK, rozsda ne maradjon alatta.
Hegyes fogpiszkáló VAGY nullás ecset VAGY a festékkeverő üzletben tudsz venni némileg fültisztítóra emlékeztető eszközt, ennek pici szivacs van a végén - tök jó, viszont nem tartós, kb. 10 perc használat után leázik róla a szivacs.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyuri81 #250717 üzenetére
Van erre szakosodott topik jó kis téma összefoglalóval.
Én azt a kefefejet nem használnom, ki tudja milyen kosz van benne (ha amúgy alapból nem karcol).
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Goddess of Victory:Nikke
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest