- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
gergobaby #221922 üzenetére
Szia, én pandémia előtt többször voltam kölcsön/bérautókkal, forgalmin kívül soha senki semmit nem kért tőlem határátlépéskor az autóhoz (függetlenül attól, hogy magánszemély vagy cég volt a tulaj a forgalmiban). Persze bérleti szerződés volt nálam, de 1x sem vettem elő.
-
zolynet
veterán
válasz
gergobaby #83117 üzenetére
Én épp már a 22.kerületben lakok, ez van közel, amit a google még épp nem mutat, ide járok: Balatoni út
Sokkal szebben lesz a kocsi mintha a Hunyadi János úti Agip, vagyis most már Mol kúton mosnám. Gyanítom több matériát tesznek bele és mintha a nagyobb nyomással is dolgozna a mosó.
Hovatovább olcsóbban is kijövök.#83120 mdani01: ott még nem próbáltam, de ki fogom ... arrafelé még szoktam járni
-
EQMontoya
veterán
válasz
gergobaby #83117 üzenetére
Én a Budafoki-Hengermalom saroknál lévő OMV-nél szoktam.
brumi1024: még nem dolgoztam olyan helyen, ahol a mélygarázsban egy ekkora autóval le tudnál parkolni normálisan.
Az amúgy megvan, hogy a németeknél pl. szűkítésnél nem is mehetsz be vele a belsőbe?Ehun van róla szó. De egy ekkora autóval tényleg elég kényelmetlen is lehet, már az IS-sel sem tágas...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest