- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
DeFranco #5096 üzenetére
2 hetes Varta 12V-os 56 amperórás, ha jól emlékszem(pizsibe már nem akarok kimenni megnézni
).
5-6km-es távon használom. Tudom nem nagy táv, de nem hiszem, hogy ez 2-hét alatt kinyírna egy akksit. Este pl garázsban pöcc-röff volt, aztán irány meló, 12 órát állt a parkolóban, majd reggel indítás, hogy melegedjen(kb 10 percig járt is a motor, hogy ne fázzon a popsim). Mondták, hogy önindító baj, de akkor mi a francért szenved a központi záram is?
Szerdán van egy megbeszélt szolnoki utam is(kedden nem dolgozok, így áll egész nap az autó a garázsban). Ha netán reggel 6-kor nem indulna szerdán az autó, az elég cumi lenne, annak akit vinnék Szolnokra.
-
Agostino
addikt
válasz
DeFranco #5015 üzenetére
persze vannak egyéni kívánalmak, de mint vásárló nyilatkozok csak : ))) nekem szerencsére semmi gondom nem volt, az akksis bolt tulajának tetejében ugyan olyan Poloja van mint az enyém, szóval hamar megtaláltuk a megfelelő fajtát és a közös hangot : )) szerintem jó akksi, megéri a pénzét minden tekintetben
-
Pocee
senior tag
válasz
DeFranco #4975 üzenetére
Kössz,bár sajnos én is úgy látom,hogy húsz alatt csak kína/korea van ami normálisabb az 22-től.Talán a Debica az alsó minőségi határ,ami viszonylag jól szolgál,Mercire azért Firestone vagy Hankook alá nem mennék,barátom vett Infinity nyárit vizes úton azt mondta olyan mintha tükörjégen fékezne...
de teszteket nem olvastam,hozzáteszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest