- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Oxidálódott érintkezőfelületet mivel érdemes megtisztítani?
Drága bajor barátom bal oldali index izzófoglalatának a belseje szép patinás
-
Puma K
nagyúr
A kis pici 5W 12v-os izzónál van különbség, hogy "neve nincs" márkájú vagy Osram...?
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #255012 üzenetére
Ez a legidegesítőbb... pont ahol lehetne haladni...
Ma reggel tolnom kellett a madarakat Borárostól kifele mert a belsőben 70 helyett 40-60 között pakolja az egyszem anyukáját az agyhalott és nem képes kimenni a külsőbe ahol nincs senki vagy ott van 3-4 autónyi hely a legközelebbi 2 jármű között... és ilyenkor leszek én az agresszív tolakadó bunkó BMW-s aki tol és "cikázik" a sávok között...
-
Puma K
nagyúr
Komolyan Európában csak PHEV-ként lesz elérhető?
És nem lesz opció az a frankó hibrid hajtás amit a Toyota használ...?
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #254809 üzenetére
Az egyszerű kérdésem az irányban fogalmazódott meg mely szerint miként érdemes kicserélni az izzót azaz áram alatt maradjon a verda vagy sem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #254797 üzenetére
Itt 5' E39 520i Instrument cluster ezt kellene cserélnem 62111391260 Bulb:
-
Puma K
nagyúr
Az óracsoportban kiment az egyik égő az 5db-ból. A héten megérkezett mind az új 5db és egyszerre kicserélném az összeset, ami meg jó azt elteszem tartalékba.
Az ilyen jellegű izzó cseréhez ajánlott leszedni az izzókat vagy maradhat?
Az óracsoportba 2 kábel megy amiket szintén le kellene húznom az izzók cseréjekor? -
Puma K
nagyúr
E39 M5 INSANE STRAIGHT PIPE!! (COLD START + BURNOUT) - youtube
Imádom ahogy hörög-morog és instant vérnyomás emelkedés, de nem szeretem az indokolatlanul hangos dolgokat és ez már sok
-
Puma K
nagyúr
válasz
molnarpeter #254411 üzenetére
A te hozzászólásodat is csak most látom
2021 októberében lett cserélve körbe TRW betétre és tárcsára a korábbi cserés ATE szett.
Az is egy út amit említesz, mert akkor legalább nem kell keresnem új téli felnit meg venni rájuk új téli gumikat. Mert hogy a mostani téli szett az a Style 83-as felni a Continental TS860 205/65R15 gumikat jelenti amik 530i fékekkel cserések lennének.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Szada85 #254405 üzenetére
Most látom csak a hozzászólásodat
Persze én is első körben egymagam vetődtem rá az internetre. Keresgéltem. Csak angolul az 520i-re nem találtam semmi konkrétat. Kb mintha nem is létezne angol nyelvű fórumokon a 520i
Viszont közben meglett a szent grál: [link]
Egy 528i fék fejlesztést találtam részletezve:
Best E39 528i Front Brake Upgrade on a Budget!
bal 530i, jobb 528i
Meg közben még egy másikat is:
-
Puma K
nagyúr
Meg van a tuti recept magától az E39 védőszentjétől:
Annual Service & Top-Speed Run - V8 BMW E39 M5: The Autobahn Mile-Muncher
Ahogy fórumtárs írta egy másik topikban:
"...mindegyik E39 ugyan azzal a főkékhengerrel van szerelve az 520-tól az M5-ig."
Be kell szereznem azokat az alkatrészeket amiket Sreten említ a videóban. Aztán mehetnek az 530i fékszettje.
Most TRW betétek és tárcsák vannak fent. Előtte meg ATE betét-tárcsa volt az autón.
-
Puma K
nagyúr
Puszta kíváncsiságból kérdem:
Ha szeretnék jobb fékeket amik később fogynak el és válnak nyúlóssá a 2001/01-es E39 520i-n (170le), akkor mik az opcióim? Miből mit kéne venni?
Ezen felül esetleg az egészet megtámogatva másik fékszervóval ami bele megy barkácsolás nélkül javítana a fékhatáson-használhatóságon?
Valamint ha megtörténne a fék fejlesztés, akkor ha szeretném megtartani azt hogy legyen külön téli és nyári kerék szett akkor mekkorának kellene lennie a minimum felni méretnek a fenti fék fejlesztés után?
Tavaly egy autóvillamosságisnál összefutottam egy olyan kombi E39 tulajjal akinek a téli kerekei voltak akkorák mint az én nyári szettem azaz 17"-osak voltak. A nyári kerekei meg 18" volt. Nekem most a téli az 15" a nyári meg 17".
-
Puma K
nagyúr
válasz
tboldi #253563 üzenetére
Fárasztó? Budapest-Miskolc-Budapest táv megtétele után GPS szerinti 180-200 autópályás utazó tempóval mikor vissza értem a céghez a kolléganőm kérdezte, hogy nem fáradtam el? Kérdem miben? Hát a vezetésben. Mondtam neki, hogy nem
Ha jó, de még inkább kényelmes autóban ülsz, akkor nem fáradsz a sebességtől és az üléstől.
Előző héten, újévben a lerepült BMW embléma az autó elejéről 190-210 körül köszönt el az autópályán
Azt hittük hogy "Nini falevél. Hogy elrepült"
Viszont a céges 2021. májusában gyártott Peugeot Boxer H3L2-ben ami nem egy fapados verzió. Abban a 16 óra 29 perces egyben letolt 1224 km-es Budapest-Waldkirchen-Budapest út alatt a nem tudom... zajszigetelés nélküli fülkében...?
Na abban az utolsó 2 órában kezdtem fáradni és a hócipőm tele lenni a vezetéssel
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #253466 üzenetére
Az e-ink se túl régi dolog. Az is csak pár éve terjedt el a e-könyvekben.
Ilyen e-ink-et használt már a BMW korábban, de ez a mostani 32 féle színt tud és mostanra jutott el -ha minden igaz- a gyártható állapotába: videó
-
Puma K
nagyúr
válasz
molnarpeter #253441 üzenetére
Ilyen ügyintézés mellett nem értem mit vársz. Elkérni a dugattyút?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Vismajor01 #253400 üzenetére
Bácsi az egy fekete Citroen Xsara coupe
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #253359 üzenetére
Persze férfiember számára izgi jelenség, mert melle és *uncija van de amúgy irritál ez a csaj ahogy beszél
Múltkor is valami autó mellett állva próbálta előadni magát, de kb 10 percet sem tudtam nézni már nyomtam tovább és néztem más autós tartalmat.
Ezt csak úgy itt hagyom:
-
Puma K
nagyúr
válasz
tboldi #253349 üzenetére
A második generációs Qashqai sem nagyobb.
Magához képest magasak az oldalai és lapított az ablak-tető rész ami hátrafelé lejt is... Annak az autónak szerencsétlen formája van és a neve is egy újragondolást érdemelt volna már az első generáció megjelenése előtt.
Kollégám 2018-ban vett egyet újonnan szalonból 1.2 L HR12DDT I4 turbo motorral. Egyelőre még megy.
-
Puma K
nagyúr
A héten volt az otthon, hogy elment a net egy 20 perce. Modemet újraindítottam, de nem oldotta meg.
Felhívtam a Vodát, hogy nincs net.
A muki mondja, hogy köszöni, hogy szóltam mert a környéken több másik készülék is lecsatlakozott a hálózatról és eddig erről a hibáról még nem tudtak. A gond meg náluk van ahogy látja és én vagyok az első aki szólt. Mondta hogy továbbítja az illetékeseknek a problémát.
Nem telt bele újabb 10-20 percbe és megint volt net.
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #253267 üzenetére
-
Puma K
nagyúr
Egyik haveromék 3 hónapot voltak amcsiban amikor 2008-ban kirobbant gazdasági világválság.
Bezuhant a dollár-forint árfolyama és azonnal-gyorsan foglaltak szállást. Szállodában laktak-éltek mindvégig: New York, Miami, Las Vegas, San Francisco, Alaszka és végül Hawaii.
Elmondásuk szerint a legnagyobb élményt Alaszka adta amikor hidroplánnal elmentek egy meg nem mondom melyik folyóhoz. Aztán jól beöltözve halász cuccban ott álltak a folyóban a lazacok meg ott úsztak alattuk-lábuk mellett. Közben meg 2 puskás muki nézte a környéket, hogy jön-e a maci
de szerencsére nem jött
Olyan élettel teli és látszólag érintetlen környezetet nem láttak még életükben.
-
Puma K
nagyúr
válasz
brumi1024 #252744 üzenetére
Jó ez a hozzászólásod.
Az eleje egy kicsit áthallásos. Az biztos, hogy így ünnepek alkalmával akinek van mit az előveszi
Ha már toltál egy rímet nekem ez jutott rögtön az eszembe:Animal Cannibals - Yozsefváros HD
Valóban adja így ködben ez a kép. Nem is tudtam, hogy az autó a küszöbből megvilágítja a földet.
-
Puma K
nagyúr
válasz
brumi1024 #252721 üzenetére
A héten majdnem jobbról egy parkolóból jött belém egy E65/66-os PNV...
Onnan jött volna ki egy említett BMW. Pont akkor mikor az autóm eleje már az ő elejétől x tizen centire volt majd jött tovább és akkor már kint volt az orra ami már a jobb egy ajtajánál volt...
Anyám jobb oldalt ült mellettem és fel is riadt de nem sikított. Szerencsére észre vettem és elhúztam a kormányt balra... még jó hogy nem volt a bal oldalamon senki...
Amúgy látnia kellett mert nem takarta ki parkoló autó a forgalmat...
-
Puma K
nagyúr
Hegyvidéken-XII. kerületben ahol lakom szintén 2.000 Ft/év a parkolás. De itt ilyen zónás baromságra van felosztva a kerület adott része...
Korábban mint kerületi lakos az egész kerületen belül ingyen parkoltál... aztán kitalálták hogy 1000 Ft... majd zónák... és utána 2000 Ft.
-
Puma K
nagyúr
Az M54B22-höz milyen hűtőfolyadékot ajánlott önteni?
Gyöngyödzik az egyik sarkánál. Aztán addig figyelni meg utántölteni kell ha szükséges.
A radiátort januárban cserélik. -
Puma K
nagyúr
A héten csütörtökön sikerült vennem a solymári Lidl-ben akku töltőt
Ott volt még egy jó pár darab.
Ha már szóba került a MOL app.
Mióta behozták azóta használom:A korábbi fantasztikus üzemanyagárak melletti legtöbb pontot érő tankolásom és a legdrágább:
Jó volt ez az év na. Jövőre várom a 2020-as sorozat 3. évadját
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
válasz
Redneck #251866 üzenetére
Batyi fele, a Csalogány-Erőd utca sarkán lévő Lidl-ben ma voltam és ott a kicsi kifogyott. Az árufeltöltő mondta, hogy januárban fog még érkezni. A nagyobból viszont volt kb 5-6 db.
Holnap lehet, hogy elgurulok Solymárra meg Budakeszire és megnézem az ottaniakban, hogy mi a szitu.
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #251711 üzenetére
Haver 2019-ben gyártott Toyota Corolla hibridjében is benne van (és még sok más is) és valami rohadt jó ahogy a gyakorlatban működik autópályán haladás közben vagy forgalomban lassú-beduguló szakaszokon.
Pajtás autóját azaz a szóban forgó Toyotát mikor vezettem, akkor rohadt jó élmény volt. Egyedül a napfénytetőt hiányoltam belőle és azt hogy itt-ott zongoralakkok vannak benne...
-
Puma K
nagyúr
Ha már önvezetés:
45 Minute Tesla Full Self-Driving Beta 10.69.2.2 ride with Tesla owner from Australia - videó
Karotta magyarázata a fentihez: videó
Tudom régi a 45 perces önvezetős videó Karottáé pedig frissebb, de ő is a fentivel szemléltette amit novemberben részletezett.
-
Puma K
nagyúr
válasz
macilaci78 #251526 üzenetére
Neked és a többieknek is köszönöm a javaslatokat!
-
Puma K
nagyúr
válasz
cOxeR #251525 üzenetére
Nő-férfi, fiatal-idős volt?
Ilyennel már én is találkoztam nem egyszer, hogy ezerrel jön a mentőautó ami világít meg villog mint a karácsonyfa és a lámpánál állva mindenki húzódik amerre csak tud, hogy elmenjen a mentős, de van aki csak azértis ott és úgy marad ahol éppen van...
Aztán mikor már a sarkában van a mentőautó és áll... az meg nyomja a kürtöt akkor kezd el az adott gyökér balf@szkodni és ugráltatni az autóját...
Máskor volt amelyik nagyon hasonló helyzetben fogta magát és átment a piroson a mentő előtt és a mentős meg ekkor tudta lehagyni azt az adott agyhalottat... Félelmetes.
-
Puma K
nagyúr
Esetleg ismertek olyan garázst Budapesten ami mindenki számára hozzáférhető és amiben van kézi mosó és nem annyira szabadtéri azaz legalább fagypont feletti a garázs hőmérséklete...?
-
Puma K
nagyúr
válasz
brumi1024 #251477 üzenetére
Most majdnem megkérdeztem, hogy miért nem tolatva álltál be, hogy kiálláskor jobban láss két oldalra, hogy nehogy a 82 éves Klaus bácsi beléd csússzon az előző héten a szalonból kihozott full extrás Porsche Cayenne-el mert nem látjátok egymást.
Vagy Franziska a hóangyal elkészítése után hirtelen felpattanva és megindulva mint a golyó egy tetszőleges irányba véletlenül pont benézzen Bömös alá, hogy milyen szépen burkolták alulról is.
De aztán rájöttem... csomagok a csomagtartóban
-
Puma K
nagyúr
válasz
norrberth #251412 üzenetére
Nagyon jók az arányai így fotó alapján is
Pont jó mérete van a vesének. A szemei... lámpái pedig szép nagyok.
A teste meg jó husi
Viszont ekkora felnivel mint ami rajta van sajnálnám használni. Tudom a mi útjaink a kritikán alulian szarok... és nem az autóknak van túl nagy kerekük. De na.
Az ülések meg kb hívogatnak hogy foglalj helyet.
-
Puma K
nagyúr
válasz
norrberth #251353 üzenetére
Az nem tetszik
Legyen sima a 6-os: Még menőbb lett a 6-os BMW
Szemből úgy néz ki mint egy sunyuló macska aki éppen meg akar támadni
-
Puma K
nagyúr
válasz
rbalint88 #251346 üzenetére
Yes
Hogyan okosítsunk egy 20 éves autót: The Ultimate BMW Bluetooth Solution: BlueBus
-
Puma K
nagyúr
válasz
radi8tor #251308 üzenetére
De csak azért mert jön a szeretet ünnepe
És autóval együtt akarják körülölelni a másik autóstMa előttem egy Subaru Outlander (2020) anyatankos nő akkorát bólintott a Szubin, hogy azt hittem orra áll
Az életben nem tudtam volna elképzelni ha nem látom a saját szemeimmel, hogy ha annyira hirtelen
fékezneksatuznak vele akkor ekkorát bólint -
Puma K
nagyúr
válasz
tboldi #251105 üzenetére
A CTEK MXS 5.0-nál valaki ezt írja:
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
A szulfát oldó program miatt vettem megElőnyök
Képes 12 voltos akkumulátort tölteniHátrányok
-még nem tudtam olyan régi, új, közepesen használt, nagyon használt, teljesen rossz motor vagy autó akkumulátorra kötni, amit hajlandó lenne akár csak egy percig is szulfát mentesítő funkcióval (első led) kezelni, ezt a szakaszt gyakorlatilag azonnal átugorja
-csak 12 voltos akkumulátort képes tölteni
-az ötöd ennyibe került Aldis töltőmet használom, ami persze a 6 voltos veterán motor aksit is tölti, ráadásul teljes töltés után az is karbantartó üzemmódra vált csak nem reklámozza
Ne költsetek rá!Aldi/Lidl töltő nyert!
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
tboldi #250908 üzenetére
Tavaly a Genertel-nél voltam B5->B6 és 49k Ft-ért kötöttem szintén a Genertel-nél, de nem azt amit maguktól ajánlottak... mert az persze drágább lett volna... a biztositas.hu-n intézem.
Most B6->B7 és az Aegon jött ki a legjobbra 51k Ft + a minicasco Genertel-nél 9,6k Ft-ért.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Redneck #250536 üzenetére
Ha mélyen észak svédeknek adja el akkor a papírozást 3x nézze át hogy minden pontos és helyes. Az adott helyeken is azonnal jelentse be hogy nincs köze a továbbiakban az adott autóhoz és minden ezt igazoló iratot társítson.
A korábbi Mergámat (szegényke
) én is ilyeneknek adtam el (csak vigye már el valaki). Indigós papír meg minden volt ami kell. Azonnal-aznap minden felületen bejelentettem-lejelentettem hogy nincs közöm az autóhoz.
1 hónappal az eladást követően kaptam egy 60.000 Ft-os gyorshajtási bírságot az adott vezér ezredes tábornoktól és társától. A gyorshajtásról készült fotókat megnéztem és ott is látszott hogy a sötétség uralkodik az autóban...
Válaszoltam az adott rendőrségi illetékeseknek mindenféle engem és az eladást igazoló irattal együtt, hogy x nap, x óra-percig volt közöm az autóhoz. Onnan az új tulajok távoztak az autóval és azóta nem láttam és nincs közöm hozzá. Csatoltam még a vevő telefonszámát is meg ami plusz infókat megtudtam róluk.
-
Puma K
nagyúr
Alapból így néz ki:
Ha kötelező biztosítását (KGFB) nem a Genertelnél kötötte meg a gépjárműre, akkor az éves díja bonus besorolása szerint:
A00-B01 esetén: 18.000 Ft
B02-B10 esetén: 12.000 Ftde most a biztositas.hu-n nézem mi a helyzet... ott írják a 9600 Ft/évet.
Mondjuk ez alapján nem tűnik rossznak: [link]
-
Puma K
nagyúr
A kötelező mellé még milyen egyéb biztosítást lenne értelme kötni...?
- Genertel Önálló MiniCasco (9.600 Ft/év)
- AEGON Vadkár biztosítás ( 14.700 Ft/év)
- AEGON Kátyúkár biztosítás (5.700 Ft/év)
- Union Gépjárműben utazók közlekedési baleset-biztosítása - Bázis csomag (5.000 Ft/év)
- Union Gépjárműben utazók közlekedési baleset-biztosítása - Komfort csomag (10.000 Ft/év)
- Union Gépjárműben utazók közlekedési baleset-biztosítása - Prémium csomag (20.000 Ft/év)ezeket emelném ki amik értelmesnek tűnnek.
-
Puma K
nagyúr
válasz
CactuS #250382 üzenetére
"...M0, ahol a belső a limit nélküli sáv."
Ott kell elképzelhetetlen sebességre kapcsolni
-
Puma K
nagyúr
válasz
CactuS #250373 üzenetére
Mellettem egy olyan lány fékezett meg kuplungolt állandóan a jobb egyben aki mióta jogisval rendelkezett azóta minden évben vagy bele mentek vagy bele ment valakibe... és már reflexszerűen parázott mikor a -szerinte- "háát elég közel volt" helyzetek előálltak.
Ő az a típusú sofőr aki a bringás mögött beragad... nem meri kielőzni... én meg 3 évig Budapesten vezettem reggel-délben-este, hétköznap-hétvégén 24/7-ben... az itteni állatkertben meg már megtanultam autósként-bringásként egyaránt hogy ezt miként tudom segíteni ha én előznék vagy engem előznének.
-
Puma K
nagyúr
Tegnap a cégnél kérdezi a főnök akinek egy Mitsubishi Outlander PHEV (2014) van hogy ki hogyan áll üzemanyaggal.
Válaszok:
- A személy: félig van a tank, dízel, Citroen Xsara Picasso (2003)
- B személy: majdnem tele a tank, benzin Nissan Qashqai (2018)
- C személy: majdnem tele a tank, benzin-hibrid Toyota Corolla (2021)
- én: félig van a tank, benzin, BMW E39 5-ös (2001)
+1 céges busz nincs tele, dízel, Peugeot Boxer (2021)Mondja a főni, hogy kedden hajnali 1 órakor a BAH-nál lévő OMV-nél tankolt, mert neki is félig volt a tankja. A kúton minden üzemanyag volt és csak 4 autó volt összesen. A fizetés gyorsan ment.
Mondja, hogy akkor én meg a kolléganő akinek félig van naftával a verdája menjen el egy kúthoz és töltse tele.
Kolléganő elment a nem messze lévő Mol-Shell duóhoz az Ócsai úton. A Mol le volt bójázva. A Shell-nél meg kígyózott a sor és volt minden. Adta magát hogy menjek én is oda.
Én gondoltam elmegyek egy körre (még egyszer, ez tegnapi állapot):
- Helsinki út 108., Mol: csak sima dízel
- Határút-Soroksári sarka OMV: kígyózó sor ezt nem vártam ki
- Soroksári-Kén utca sarka Shell: kígyózó sor ezt nem vártam ki
- Mészáros utca Mol: még mindig semmi, bojázva
- Zsolt utca - Mészáros utca Shell: nincs semmi, bójázva
- BAH csomópont OMV: kígyózó sor ezt nem vártam ki
- Budaörsi út M1/M7 OMV: kígyózó sor ezt nem vártam ki
- Budaörsi út Shell: nincs semmi, bójázva
- Nagyszőlősi Mol: csak dízel
- Irinyi József utca OMV: csak dízelA Soroksári-Helsinkin elkezdett versenyezni velem egy Honda Accord (8. gen.) Veszített
Aztán mivel ahol kíváncsi voltam, hogy van-e 100-as benzin ott nem volt így mentem oda ahol kolléganőm mondta, hogy van 100-as is. Ott előttem 3 autó volt és teleraktam.
Hatótávra a lelkem így már 630 km-es hatótávot írt.
-
Puma K
nagyúr
válasz
cOxeR #249883 üzenetére
Tegnap 3-ból 3 helyen nem volt 100-as: [link]
Én meg csak azt tankolok az enyémbe.Az autóm előző tulaj "letesztelte" 95-ösössel. Erre az autó úgy díjazta a történetet, hogy elkezdett csattogni a motor és gyengébb is lett.
A műhely ahová vinni szoktam az E39-et ott említette az egyik szerelő srác akinek szintén E39 520i-je van, de még a 163 lóerős, hogy neki 95-össel amivel másfél hónapig tankolta az autót azt eredményezte, hogy 2 literrel megnőtt az átlag fogyasztása, gyengébb lett az autó és csattogott a motor.
De ezt már korábban említettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest