- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalif
csendes tag
Sziasztok ! A Pro verzió szokott akcióban lenni ? Valahol olvastam, hogy évente félévente pár napig fél áron van, de én nem nagyon láttam. Nyilván minden nap nem nézegetem, van lehetőség arra, hogy ,ha egy app akciós akkor értesítést küld a Goggle Play ? Én nem nagyon találtam, max., hogy kívánságlistára teszem, de szerintem az nem értesít. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest