Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Hmmm...no erre nem emlékszem 100%-ra, hogy volt-e kék körvonal. Ezzel most megfogtál
.Az biztos, hogy azért jópárszor sikerült kiszednem simán beam-el, máskor meg assault-al meg sem nyekkent. 2 körön át játszottunk egymás ellen, azért emlékszem erre annyira
.22000 blue
? Fasorban sem vagyok az összekapart 6000-emmel akkor
. -
csana
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Hát azt azért nem mondanám hogy fos, inkább úgy fejezném ki magam, hogy van hova fejlődnie. A jelenlegi 68 Metascore értékelés szerintem pont tükrözi, hogy mennyire "minőségi" játékkal van dolgunk. Nem az az órákig bele lehet feledkezni típus, de lát az ember benne valamit, ami miatt ha csak 10 percre is, de előveszi néha. Aztán persze szembesül a hibákkal, és félredobja megint, hogy a kedvenceivel játsszon..
Nekem 3-4 meccs a napi maximum, mert utána már inkább unom/idegesít a történet. Szerintem a fejlesztők igyekeznek jobbra pofozni a gamét, és ez meg is látszik, de még ez a játék egy kezdeti béta stádiumban van.
Későbbiekben rakhatnának be több embert egy meccsre, mert a 4v4 az kevés. Nem csak a kilépők miatt lesz rossz szájíze az embernek meccs alatt, hanem 4 ember még ha akarna sem tudna "taktikázni". Pedig a játékmódok pont építenének a taktikázásra. Jelenleg 2 opció van: együtt megy a csapat, vagy nem. Ha utóbbi, akkor az ellenfél bedarál mindenkit, ha együtt mozognak. Ha együtt megyünk, akkor vagy bedarálunk mindent, vagy jön a kaotikus 4v4 összecsapás egy kisebb területen. Nekem ez nem egy nagy élmény.
Ettől függetlenül szerintem napi szinten le fogok tolni 1-2 meccset, csak hogy lássam, merre halad a cucc, és persze hátha összejön egy 6-7-es kill streak, ami jó kis adrenalin bomba
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
? Fasorban sem vagyok az összekapart 6000-emmel akkor