Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ignorant #17636 üzenetére
Sikerült ignorálni azt a részt, hogy "a maga területén".
Altcoin földön sokaknak egy örökkévalóság, amit egy ehhez hasonló funkcióra kell várni a javaslattételtől a kódfésülgetésen át a tényleges implementációig, és szerintem korlátozottabb a gyakorlatilag keresztülvihető dolgok köre, mint szerinted. Elég sok már az erős érdekeltség, és mindig lesz valaki, akinek valami nem tetszik (akár csak épp abból az okból, hogy hasznot szeretne szakítani azon, ha egy altcoin valósítja meg és profitálhat a hype-ból, vagy mert BTC-n belül alapozott arra, hogy profitál majd egy "hiányosságból", vagy egyszerűen csak nem akar kockáztatni egy módosítással, ha neki nem közvetlenül hasznos, stb).Ha elér egy szintet, akkor nem kell többé $-ban gondolkodnod.
Ez pont ugyan úgy igaz a Bitcoin-ra is, mint a többire. Egyiknél sem tudom smile nélkül leírni, de azzal mindkettőnél ugyan úgy le lehet.Sokan vannak, akiknek ilyen szempontból jobb és kényelmesebb a DarkCoin, mert nem akarnak vele foglalkozni, hogy miként lehet anonimmá tenni, illetve ha alapértelmezett funkció, akkor "bolondbiztos", a bolondok őrjöngése (ha megégnek) az negatív reklám.
- De én az hittem a Bitcoin anonim, és csak így tudom meg, hogy mégsem?"
- Pusztán annyit kellett volna tenned, hogy ... ... ...
- Most már jókor mondod b@zmeg, már besz¤ptam! Amúgy se értem mit halandzsázol. Azt hittem ezért jó a Bitcoin, hogy ilyen ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest