Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ignorant #17636 üzenetére
Sikerült ignorálni azt a részt, hogy "a maga területén".
Altcoin földön sokaknak egy örökkévalóság, amit egy ehhez hasonló funkcióra kell várni a javaslattételtől a kódfésülgetésen át a tényleges implementációig, és szerintem korlátozottabb a gyakorlatilag keresztülvihető dolgok köre, mint szerinted. Elég sok már az erős érdekeltség, és mindig lesz valaki, akinek valami nem tetszik (akár csak épp abból az okból, hogy hasznot szeretne szakítani azon, ha egy altcoin valósítja meg és profitálhat a hype-ból, vagy mert BTC-n belül alapozott arra, hogy profitál majd egy "hiányosságból", vagy egyszerűen csak nem akar kockáztatni egy módosítással, ha neki nem közvetlenül hasznos, stb).Ha elér egy szintet, akkor nem kell többé $-ban gondolkodnod.
Ez pont ugyan úgy igaz a Bitcoin-ra is, mint a többire. Egyiknél sem tudom smile nélkül leírni, de azzal mindkettőnél ugyan úgy le lehet.Sokan vannak, akiknek ilyen szempontból jobb és kényelmesebb a DarkCoin, mert nem akarnak vele foglalkozni, hogy miként lehet anonimmá tenni, illetve ha alapértelmezett funkció, akkor "bolondbiztos", a bolondok őrjöngése (ha megégnek) az negatív reklám.
- De én az hittem a Bitcoin anonim, és csak így tudom meg, hogy mégsem?"
- Pusztán annyit kellett volna tenned, hogy ... ... ...
- Most már jókor mondod b@zmeg, már besz¤ptam! Amúgy se értem mit halandzsázol. Azt hittem ezért jó a Bitcoin, hogy ilyen ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Új 4K Gamer PC R7 5700X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 4060 Ti 8Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RX 7700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Eladó "Upgradelt" MSI Thin GF63 12VF
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest