- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Freeman007 #999 üzenetére
lementi az elmúlt x percet
Elsőre nem sikerült pontosan értelmezni a feladatot.Ha megfigyeled miként működik a Twitch és a többi streaming platform, vagy csak sima videó megosztó platformok többsége, akkor adott intervallum hosszúságú, jellemzően .ts kiterjesztésű videó szegmenseket küld neked. Mivel közvetlenül egymás után kerülnek lejátszásra, így egybefüggő anyagnak tűnik (valójában nem az).
Esetedben sem lenne más feladat, mondjuk 10 másodperces, vagy akár 1 perc hosszú szegmentált állományokat kellene folyamatosan létrehozni - akár a memóriába, ha van ott elég hely - és ha nem érkezik részedről igény azok (utólagos) archiválására, akkor dobja el őket.
-
baloo79
tag
válasz
Freeman007 #995 üzenetére
Esetleg a SimpleScreenRecorderrel is tehetsz egy próbát, elvileg csomagkezelővel fel tudod tenni.
Igaz, ő nem egy billentyű, hanem gyorsbillentyű lenyomására (pl. Super + R) tud rögzítést indítani, ismételt lenyomásra pedig leállítani. -
PociAti
őstag
válasz
Az OBS valószínűleg tudja.
Nekem adott billentyűre elindul a felvétel, ugyanarra le is tudom állítani. Időzítve még nem próbáltam, de annyi mindent tud, valószínűleg ez is menne.
Vagy scriptet írsz rá, ami elindítja és X idő után kilövi. -
BoB
veterán
válasz
Állítólag az OBS tud ilyet, de én magam nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Riasztó topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest