Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Freeman007 #999 üzenetére
lementi az elmúlt x percet
Elsőre nem sikerült pontosan értelmezni a feladatot.Ha megfigyeled miként működik a Twitch és a többi streaming platform, vagy csak sima videó megosztó platformok többsége, akkor adott intervallum hosszúságú, jellemzően .ts kiterjesztésű videó szegmenseket küld neked. Mivel közvetlenül egymás után kerülnek lejátszásra, így egybefüggő anyagnak tűnik (valójában nem az).
Esetedben sem lenne más feladat, mondjuk 10 másodperces, vagy akár 1 perc hosszú szegmentált állományokat kellene folyamatosan létrehozni - akár a memóriába, ha van ott elég hely - és ha nem érkezik részedről igény azok (utólagos) archiválására, akkor dobja el őket.
-
baloo79
tag
válasz
Freeman007 #995 üzenetére
Esetleg a SimpleScreenRecorderrel is tehetsz egy próbát, elvileg csomagkezelővel fel tudod tenni.
Igaz, ő nem egy billentyű, hanem gyorsbillentyű lenyomására (pl. Super + R) tud rögzítést indítani, ismételt lenyomásra pedig leállítani. -
PociAti
őstag
válasz
Az OBS valószínűleg tudja.
Nekem adott billentyűre elindul a felvétel, ugyanarra le is tudom állítani. Időzítve még nem próbáltam, de annyi mindent tud, valószínűleg ez is menne.
Vagy scriptet írsz rá, ami elindítja és X idő után kilövi. -
BoB
veterán
válasz
Állítólag az OBS tud ilyet, de én magam nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest