- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Megkérdeztem a fórumtársat, nála simán települt rá az akkori 5.x-es, amit később frissített 5.y-ra. De megemlítette, hogy nála 1.20-as bios van fent. Nálam is az volt, ez is stimmelt - de ha már, rápróbáltam a biosra is, ugyanis van egy újabb verzió. Frissítettem a biost, az SSD-n még fent lévő, de eddig nem bootoló 6.0.24-es OMV ugyan most is kiírta az nv_tco watchdog hibaüzenetet, de most nem állt itt meg, ment tovább és bebootolt
-
.mf
veterán
Találtam most az előbb a ph-s OMV topikban is egy tavalyi bejegyzést, hogy valaki erre a lapra telepítette, írtam neki, hátha még aktív a fórumon... 2020-ban jelent meg az 5-ös, tehát tavaly már valószínűleg ezzel telepíthette.
Hivatalos oldalon sajnos már csak az új 6.0.24 és az "old stable" 5.6.13 van fent, ezeket már próbáltam; 4-esre gyorsan rákeresve nem találtam megbízhatónak tűnő oldalon.Közben megint megpróbáltam telepíteni a 6-ost, most egy másik lemezre, másik kábellel és SATA-porton; de ugyanaz a hibaüzenet. Megpróbálom még egyszer utoljára az 5-öst is, ha most se megy, akkor megy vissza az Ubuntu 20 LTS, az legalább működik, és akkor megpróbálom azt az OS-re telepítős módszert, amit írtál.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Apple iPhone 17 - alap
- Diablo IV
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest