Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Értelek de ennyíre nem ísmerem ezt az adaptert,most használnám is előszőr.
8771 Realtek Semiconductor Corp. Bluetooth Radio
Az lehet hpgy én most tévedek,de szerintem RTL8771 chip lehet benne az lsusb kimenetén ezt látom,ha tévedtem akkór előre is bócsánatót is kérek.https://ventionaccessories.com/product/usb-bluetooth5-0-adapter-black-2/
Ígen az adapreremnek a felírata stimmel,de nekemmás vólt a dóbózán a kép,csak az első kép vólt rá nyómtatva,adapterem 5.0 verziójú.
Légyszíves egy kícsit póntósítsál,sok sok óldalakat is ólvast és ótt is ezt móndták mint éppen amit most mondasz.
Ezt a dolgle-t nem értem,mit is kellene még tennem: bluemann csómagját már telepitettem,de ez a dongle nem akarja az ígazságót,mit tehtnék még,mert fógalmam nincsen is már,mit tehetek is még.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest