Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
Nem semmi! Pedig az Xfce nem a legegyszerűbb kezelőfelület, de ha már megszokja nyit-módosít-zár filót, akkor azért már adja magát. A Mate és a Cinnamon használata közt lényeges különbség nincsen (talán a legeszszerűbben használható felületek a windózról jövőknek) , hacsak az extra kisalkalmazások letölthetőségét nem akarja annak tekinteni valaki. Az Xfce lényegében nem kis-étkűbb a Maténél, de azért annak is van néhány olyan dolga amit szívesen látnék a Matéban. Szóval ha valahol ragad a Matés változat, akkor ott inkább egy Peppermintet kell telepíteni.
-
Nowhereman
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én hónapok óta használom a 18 Matés kiadását és nekem eddig piszokmód stabil. Mindössze egy bug-os kisalkalmazást találtam eddig, pedig eléggé kísérletező hajlam vagyok (Különben meg valahogy a Mate már gyorsabb és erőforrás-takarékosabb az Xfce-nél). Viszont a Cinnamonos nálam sem élte meg a másnapot.
Röviden, szerintem a Mint 18 Mate talán az egyetlen jól sikerült ubi16.04 származék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Okos Otthon / Smart Home
- M.2 SSD hűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon