- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Ilyenkor el tudok ám keseredni. Már majd mindent kipróbáltam, amit windows alatt használok, hogy ki tudom váltani és akkor átállok. Erre már épp a win legyalulás előtt valamiért újraindítom és összeszarja magát az egész.
Na és ilyenkor marad a win.
Nem is értem ezeket a hibákat, mert a Mint -nél elvileg mindent kitesztelnek jobban, mint az ubuntunál, hogy véletlenül se kerüljön be olyan, amiből ilyesmi lehet. Erre tessék.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
fradi81 #2063 üzenetére
A jelenség is pont ugyanez. Pedig már majdnem legyalultam a windows.
Egyébként ha két vga van a notiban, hd4000 és egy nvidia, akkor a mint terheléstől függően használja őket, vagy ha az nvidia driver be van töltve akkor csak azt? notinál ugye ha épp csak netezek, akkor az akku miatt nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest