- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Ilyenkor el tudok ám keseredni. Már majd mindent kipróbáltam, amit windows alatt használok, hogy ki tudom váltani és akkor átállok. Erre már épp a win legyalulás előtt valamiért újraindítom és összeszarja magát az egész.
Na és ilyenkor marad a win.
Nem is értem ezeket a hibákat, mert a Mint -nél elvileg mindent kitesztelnek jobban, mint az ubuntunál, hogy véletlenül se kerüljön be olyan, amiből ilyesmi lehet. Erre tessék.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
fradi81 #2063 üzenetére
A jelenség is pont ugyanez. Pedig már majdnem legyalultam a windows.
Egyébként ha két vga van a notiban, hd4000 és egy nvidia, akkor a mint terheléstől függően használja őket, vagy ha az nvidia driver be van töltve akkor csak azt? notinál ugye ha épp csak netezek, akkor az akku miatt nem mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged