Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ezt bugot én is tapasztaltam és mástól is olvastam már, hogy a 32bites 17.1/2 telepítő elakad a másolásnál (hibaüzenet nélkül kilép) leginkább K7 alapú konfigoknál, én úgy oldottam meg amikor jelentkezett, hogy feltettem a 17-est majd azt upgradeltam 17.1-re, de hivatalos megoldást nem találtam rá, mondjuk nem is vittem túlzásba a keresését.
-
Fenyő
őstag
A 11.2.202.235 flash-hel simán menni fognak a 360p-és videók, de Smtube-al akár 720p-ben is, ill. xfce esetében az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál ne feledd bekapcsolni a Synchronize drawing to the vertical blank opciót a tearing kiküszöbölése végett, 9600-os Radírral simán menni fog.
-
Fenyő
őstag
Az maximum a 11.2.202.235 flash-hel fog csak menni, itt meg találod a leírást róla, mondjuk az SSE2 hiánya végett semmilyen webkit alapú (Chrome/Chromium/Opera) böngésző sem fog menni, ahogy a Skype vagy a Spotify sem, mondjuk arra gépre én amúgy Xfce-t tettem volna a Mate már kissé túlzás rá. Ill. van egy nem is olyan régi 14.04.2 Xubuntu mentésem pont Athlon Xp-re szabva, ha gondolod tégy egy próbát vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon