Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
A discard parancsnak Linux alatt tudtommal a TRIM működéséhez van köze. Annál nyilván az az ideális, ha működik. De úgy tudom, az újabb Ubuntu alapú disztróknál már a TRIM beállításával sem kell mókolni. Windowsnál meg alapból nem kell. Valamint én csak megemlítettem, hogy TRIM nélkül sem tapasztaltam lassulást, meg a másik fórumtárs sem külső meghajtón. Azt nem mondtam, hogy az az ideális. A sok írás megint más téma. Nem kéne összemosni a dolgokat!
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
>fáradj át a Flash SSD topikba és ott piszkáld meg a gurukat
Olég régóta vagyok a PH-n, hogy tudjam, ilyet nem szabad tenni

Anno az iPad topicban leírtam a véleményemet a gépről (amikor volt iPad-em), és warn lett belőle.
A WP/L640 topicban is leírtam a tapasztalataimat, és hát, finoman és nőiesen fogalmazva, elküldtek a búsba.
Szóval a "nagyokkal", a "szakikkal" és a "gurukkal" nem szabad leállni
Pláne nem ellent mondani, kritizálni.>Samsung SSD-k miatti hajtépésről
A már említett "lányom gépében" található SSD egy Samsung 830, 3,5 éves. Az kap hideget-meleget.
Az én 850-esem még csak kb 8 hónapos, de az sincs kímélve. Mint írtam, napi több órát megy róla virtualbox-os win8 is.
Egyiknek sincs semmi baja.
Bár ugyanezt leírhatnám a Mint 17.2, 17.3, Ubuntu 14.04, 15.10, Debian 8.2 Sleep tudásáról is
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pláne nem ellent mondani, kritizálni.
Rowon