- MWC 2026: új Tecno Camon 50 és Pova 8 modellek jönnek Barcelonába
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
- Nothing Phone (3)-szerű csavart kaphat az Infinix Note 60 Pro kamerablokkja
- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megmondták a tutit a linkelt hsz-t tartalmazó topikban, de máshol is itt a fórumon. A tesztek eredményivel én meg nem fogok vitatkozni.
Az egy laptop, 2,5" WD Blue...nyilván egy 3,5" Black jóval gyorsabb, de az SSD-vel az se ér fel. Persze Linuxnál kevésbé érezni, mint Windowsnál, az is igaz.
Amikor csináltam azt az általad is ismert tesztet külső SSD-vel, akkor azt mondták itt a fórumon, ha 2x fullra teleírom, akkor utána be kell lassulni. Hát nem lassult, de még mostanra sem tapasztaltam semmit.
X év múlva lehet, de addigra már annyira lemegy az ára, hogy vsz újat veszek. Amúgy egyáltalán nem lassú USB 3.0-án, ha láttad a méréseket. Toltam én már arra fel Linuxot, Windows, de nem éreztem a nagy különbséget a normál SATA-s használathoz képest.ok, ez még on és elfér, de tovább itt nem ragozom.
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
lemaradt a végéről
Persze ne USB csatolásban gondolkodjunk, mert azért nem az a jellemző mód Linux futtatására, úgy a lassúsága miatt persze, hogy nem tűnik fel a TRIM hiánya.
OP-re nem mondott valamit a kolléga?
Ha van még miről írni, akkor inkább itt folytassuk, mert egyre több lesz az off itt!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
X év múlva lehet, de addigra már annyira lemegy az ára, hogy vsz újat veszek. Amúgy egyáltalán nem lassú USB 3.0-án, ha láttad a méréseket. Toltam én már arra fel Linuxot, Windows, de nem éreztem a nagy különbséget a normál SATA-s használathoz képest.
Rowon