- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
Háromszor szedtem le és a javasolt három program mindegyikével kiírtam legalább kétszer pendrivera
ebből egyszer indult el, pedig mindegyikkel megpróbáltam minimum 3x, három különböző portba
természetesen holnap folytatom, ubuntut tettem fel hogy a grubot visszaírjam és elérjem a windowst a gépen, ubuntu pl második vekapcsra nem volt egér, vagy ha parancsal elő is varázsoltam nem mozgott.Szóval lesz még pár keserves és izgalmas napom a rendszerrel, de ha egyszer sikerül

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebből egyszer indult el, pedig mindegyikkel megpróbáltam minimum 3x, három különböző portba 
Rowon