- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
érdekes mert a gyors indítást kikapcsoltam és nem volt eleinte gond
de végül msotmár minden megy tökéletesen.
A repair utoljára azt írta hogy a /boot távol van a lemez kezdetétől és hogy csináljak neki particiót meg ilyenek, ebből később lehet gond? vagy csak figyelmeztetés?
-
kurion
senior tag
Na telepítés után voltak gondok, lett egy grub error, ezt helyre álíltottam boot Repairral live CD-ről, ezek után csak a Win bootolt be. Utána újraraktam a Mint-et bár még mindig csak a windows bootolt be utána de a Live végre látta a Mint köteteit(a windowsét nem nyitotta meg)
Csináltam még egy repairt, ekkor Bootban csak a Mint volt ott és nem fért hozzá az NTFS particiókhoz hivathozva a hibernálás vagy más nem teljes leállásból adódó problémra. Egy sudo update-grub parancs után ami kiírta hogy talált win 8 loadert ismét futtattam a repairt és végül működik
Remélem nem gond a sok bénázás, de nagyon akartam ezt a rendszert és hát addig keresgéltem amíg fel nem ment úgy ahogy én akartam
remélem innen már menni fog mint a karikacsapás.
-
kurion
senior tag
Háromszor szedtem le és a javasolt három program mindegyikével kiírtam legalább kétszer pendrivera
ebből egyszer indult el, pedig mindegyikkel megpróbáltam minimum 3x, három különböző portba
természetesen holnap folytatom, ubuntut tettem fel hogy a grubot visszaírjam és elérjem a windowst a gépen, ubuntu pl második vekapcsra nem volt egér, vagy ha parancsal elő is varázsoltam nem mozgott.
Szóval lesz még pár keserves és izgalmas napom a rendszerrel, de ha egyszer sikerül
-
kurion
senior tag
érthetetlen számomra hogy az Ubuntu elsőre bbootol Live CD-ről a Mint pedig 1x bootolt b azóta minding ugyan az a hiba
-
kurion
senior tag
válasz
fradi81 #2622 üzenetére
Bocsi
szóval Yumi-val készítettem egy Linux Mint boot pendrivot és ezt bootoltam be. elindult a betöltés, Mint ikon bejött majd megint parancsok futtotak és kaptam
hibaüzenetet.
ezek után megáll a tudomány
Gyors rendszerindítást már kikapcsoltam.
Secure Bootnál van System/setup lehetőségem és ennyi. (próbáltam mind a kettővel)
-
kurion
senior tag
Üdv
Új felhasználó lennék és Win 8.1 mellé szeretnél linux Mint-et telepíteni de a boot során erroral kidob hogy már van egy windwos rendszer a gépen és csináljak egy check disc-et de nem igazán akart utána se jó lenni, próbáltam azt hogy leválasztottam neki üresen 70gigát de akkor is ugyan ez a hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest