- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
syler123 #15462 üzenetére
"Secure Boot feladata pedig az, hogy az aláíratlan drivereket megfogja"
Ettől a linuxoss agyammal csak nekem áll égnek a hajam? Jah, majd ez az akármi fogja megmondani, hogy mi fusson a gépemen.
Egyébként én ilyen vén faszi vagyok. Amikor linuxozni kezdtem akkor az volt a fáma, hogy nvidiás géped legyen mert az atival szpni fogsz. Aztán ez megfordult hála az amd nyílt forráshoz való hozzáállásának és ma az a mondás, hogy amd kártyád legyen mert az nevidiával opni fogysz.
-
-
válasz
syler123 #15462 üzenetére
Most, hogy így mondod beugrott a jelszavas ablak. Nálam csak egy gépen van Nvidia driver, az is egy még régi, BIOS-os számítógép, ott értelemszerűen nincs Secure Boot, ami kérte volna a kulcsot. A többi gép AMD és Intel, nekik pedig a kernelben van a driver, így ott sincs gond a Secure Boottal.
Örülök, hogy végül megoldódott a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest