Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szotadi
üzenetére
Kapitány féle Firefox beállításokat már végigpróbáltam sajnos semmi látványos előrelépés nincs.
Akkor az bakfitty, sajna egy dolog, amiket ott lehet kapcsolgatni és egy másik dolog az adott hardverkörnyezet, ez csak annyi, amit Te is megtettél, hogy végigmész rajta és vagy jobb lesz vagy nem. De legalább mindig van néhány kerülőút megoldás és használható a rendszered.

Sajna nálam is az a helyzet, hogy hiába javasolnak ilyen-olyan más böngészőt, a Firefoxot használom ezer éve, ennek minden vonzatával, ami csak annyit jelent, hogy ezután is azt akarom használni. Annak kell működnie és kész!
Próbálgattam már annyi jujdekafa böngészőt, nagy szart, legjobb a Firefox. (annak, aki azt használja régóta és ismeri, sync fut, etc.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Próbálgattam már annyi jujdekafa böngészőt, nagy szart, legjobb a Firefox. (annak, aki azt használja régóta és ismeri, sync fut, etc.)
Rowon