- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Most a Windows elindul, de ami a vicc, hogy az F12 boot menüben nincs "Windows Boot Manager", csak az első helyen a "grub" bejegyzés.
Windowsnál gondolom a HDD-re rakott valamit, vagy ott megmaradt a helyreállítási partíciója, illetve megvan az eredeti 100 MB-os FAT32-es EFI partíció is.Azt próbáltam korábban, hogy a Windowst újratelepítem és akkor első helyre kerül a "Windows Boot Manager". De azután sem tudok belépni a BIOS-ba. Szerintem lehet az is az oka, hogy másodikként az ubuntu / grub bejegyzés még ott figyel a menüben, úgy hogy nincs is Linux a gépen. Mert, amikor még korábban nem volt, akkor egymagában a Windows + UEFI esetén be lehetett lépni. Lehet valamit letilt ilyenkor, illetve erre mondtam, hogy nem lehet kiirtani a menüből. Ezt akartam az
efibootmgrmegoldással kitörölni, de az meg nem működik...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Windowsnál gondolom a HDD-re rakott valamit, vagy ott megmaradt a helyreállítási partíciója, illetve megvan az eredeti 100 MB-os FAT32-es EFI partíció is.
Rowon