- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Valamiért a KDE-s telepítéssel megmaradt az előző distro 3.19-es kernele, nem értem miért. Lényegtelen. Elképzelhető, hogy ez is közrejátszott, hogy hibásan ismerte fel a monitor felbontását. Ha már így alakult, akkor felraktam hozzá a vivid drivereket, ahogy írtad. Ez megoldotta a felbontással kapcsolatos problémát. A driver manager viszont még mindig 340.76-ot ír, és ugyanúgy van tearing. Gondolom nem ennek kellett volna történnie...
@VaniliásRönk:
Csak hogy egy kicsit kompenzáljak, a Windows 7 óta nem tudom kikapcsolni a mouseaccel-t, így játékra szerintem teljesen alkalmatlan az a platform. Tökmindegy, hogy mennyire jók a video kártya driverek, ha az egérrel nem lehet célozni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon