Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 - alap
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Feltettem a Linux Mint 17.2 Cinnamon felülettel. Viszont a videólejátszók akadnak és úgy az egészben, mintha lenne egy kis késés. Tudok valahogy feltenni rendes Amd radeon drivert? Egy Amd e350 -ról lenne szó, amiben egy radeon hd 6310 végzi a grafikus feladatokat. Próbáltam a gyári lejátszót, a vlc-t és a Kodit, egyik sem tökéletes, de a Kodi a legjöbb közülük. A hőfokot mondjuk a Kodi rosszul jelzi, mert 140 fokot ír (Celziuszban), de a terhelés az alap csak, meg egyébként sem lehet annyi

Milyen drivert érdemes feltenni és hogyan?
Driver managerben találtam olyat hogy fglrx és ugyanez updates néven, azt érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Rowon