Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Elnézést, tényleg félreértettem akkor.
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.Én mintha kicsit instabilnak érezném az LMDE-t(nem omlott össze egyszer sem és kernelpánik sem volt, csak baromi lassan tölt be). Persze meglehet, hogy csak az elvárásaim túl nagyok. Ellustultam 15 év Windows használata során, hozzászoktam az egyszerű dolgokhoz( kat-katt-katt-OK).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Modellvasút topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- RAM topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OTP Bank topic
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.
Rowon