Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Elnézést, tényleg félreértettem akkor.
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.Én mintha kicsit instabilnak érezném az LMDE-t(nem omlott össze egyszer sem és kernelpánik sem volt, csak baromi lassan tölt be). Persze meglehet, hogy csak az elvárásaim túl nagyok. Ellustultam 15 év Windows használata során, hozzászoktam az egyszerű dolgokhoz( kat-katt-katt-OK).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Horgász topik
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak már több linux fórumon kívántak nekem lassú, szenvedéssel teli kínhalált, amiért íly módon "megszentségtelenítem" a disztribúciók tisztaságát. De igazad van, nem kell foglalkozni mások gonosz megjegyzéseivel. Amúgy is szólás szabadság van, mindenkinek joga van a saját véleményét megosztani másokkal.
Rowon