- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
Totál kezdőként egy viszonylag oldschool asztali gépre Linux Mintet telepítettem és igazából tök jól működik minden (böngészés, youtube videó nézés, ezeréves DOS-os játékok stb.). Tényleg semmi problémám nincs magával a működésével, de...
A gép leállításakor kernel panic miatt nem kapcsolja ki a gépet, csak ha hosszan nyomom a kikapcsoló gombot. Mindenféle szöveget jelenít meg fekete alapon fehér szöveggel. Totál felfrissítettem mindent google-ban is keresgéltem, de kb. ott is a frissítést találtam mint megoldást, de nekem továbbra sem kapcsolja ki a gépet.Amit még észrevettem, hogy a gép vincseszterét ezerrel pörgeti valami ilyenkor. Amit nem nagyon értek, mert kb. megy egy firefox, tehát nem kéne pörgetnie.
Köszi ha segítesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon