Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Gondoltam, hogy nem okozok nagy meglepetést.

No de mint tudjuk, aki mindenhez ért, nem ért semmihez! Csak, hogy kicsit árnyaljam az előbbi önfényezést. Volt néhány terület, aminál megbíztak, hogy én viszem onnantól. Arra persze nem számítottak, hogy kényszeresen addig önedukálom magam, míg bele nem tudok kötni az elöljáróság szakterületi illetékesébe, Mindig sikerült. Szerették, nem is szivattak sose. Néhány váratlan pár napos felügyeleti ellenőrzés max. Havonta, kéthavonta. Egyszer jött a pökhendi ellenőrző elöljáró, mikor éves leltárt szerveztem, alig hajtottam el a fenébe. Csak úgy ízzottak a telefonok, hogy mi volt ez, de közben kuncogtak a telefonba. Szerintem élvezték, hogy elég gyakran hajtottam el ezeket a népeket. Szerintem én is élveztem kicsit.
- na fasza, hogy ideoffolunk -
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanuljunk angolul!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon