Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kipróbáltam, de mikor átkapcsolom Winamp kinézetre ilyen miniatűr méretű lesz.
De nem minimal lejátszóvá alakul, hanem grafikailag ilyen picire zsugorodik, alig látom a gombjait. Lehet valami bug.Kipróbáltam a feljebb írtakat is, de egyik sem tud olyat, mint az autórádió, hogy loudness vagy extra bass vagy akármi. Van EQ, de ha mozgatom a csúszkát picit, már torzítani fog, nem EQ kell nekem. A Windowsban alapból volt mélyhang kiemelés, 60Hz-re rányomtam 6dB-t és jó lett, ugyanezt ha EQ-val csinálom már recseg és még csak mélyhang se nagyon lett több.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Witcher 1 Collector's Edition
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De nem minimal lejátszóvá alakul, hanem grafikailag ilyen picire zsugorodik, alig látom a gombjait. Lehet valami bug.
Rowon