Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258
üzenetére
Szerintem ma is asztali operációs rendszer.
Is. Amúgy amit mi használunk, én is annak tartom, de valahogy le kellett írnom konyhanyelven a kollégának, hogy mivel van dolga.

Mint már említettem, a tanulási folyamat fontos
Ezt saját bőrömön tapasztaltam, 5 éve ugyanennyire pislogva kezdtem használni az első disztrómat és alig-alig értettem az összefüggéseket, amikor egy-egy problémámra választ kapva megoldottam, amit szerettem volna.
Ma már rutinos noob vagyok, ha nem is értek semmihez, már képes vagyok felismerni esetenként, mi okozza a problémát és akár a megoldást is fel tudom kutatni. Ha lett volna türelmem az alapoktól értelmezve végigmenni sok folyamaton, ma már egész jó tudással bírnék, sajna nem így volt, ezért van, hogy csak egy adott területre fókuszálva azt a kis részt átlátom valamennyire, de a nagy egészet soha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon