Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
scabiosa82 #10299 üzenetére
Teljesen megértelek. Az x265/heic szerintem is nagyon jó formátum. Ha van, érdemes használni. Viszont azzal nem értek egyet, hogy a frissessége nem érdekel. Én az írásaidból azt veszem le, hogy igen gyakran rá leszel szorulva frissebb verziókra, már csak az iPhone miatt is, szerintem érdekeljen. Érdekel az téged, legfeljebb még nem tudsz róla
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest