- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
a linux tipikusan olyan oprendszer, amivel sokat kell torodni, viszont ha egyszer beallitod jol, akkor tenyleg kenyelmes hasznalni. Nekem tobbszor volt, hogy par honapra felreraktam, mert nem sikerult valami, aztan ujra nekialltam, es akkor az a valami sikerult, de utana mas nem...es ez igy megy mar vagy 2 eve...szal turelem kell hozza...szerintem egy jo ''moka'' is valahol, es nem utolso sorban tokeletesen kiepitettem egy olyan desktopot ami minden teren kompatibilis a mikrofossal...
egyebkent ez a gaz, hogy a linuxtol az az elvaras, hogy kompatibilis legyen...miert ne a Windows legyen kompatibilis??? erdekes kerdes...
pl ittvan a TeX/latex...en ugyan nem hasznaltam, de azt mondjak, hogy 100 oldalas diplomamunkat gyilkossag wordbe irni, mert meghal tole, es ez a tex ize meg tokeletes, es sokkal hatekonyabb meg mittomen.
szal azert vannak itt dolgok amik nem jol vannak ebben a SW vilagban... -
Lomos
aktív tag
van az ATI oldalan driver, RPMben.
Fooldalon: Built by ATI -> Find a driver
innen megtalalod
soxerencset....en most elmegyek telepiteni, mert full elszallt a linux particio :((( -
Lomos
aktív tag
sajnos ilyet kezdo-linux-userkent [ (C)Sipi ] nem fogsz talalni, mert x-elsz 2-3 dolgot es maris 2-3 giga az egesz, mert felrak sok felesleges dolgot, akar az XP :)
szoval nemi kis hozzaertes kell ahhoz, hogy redukalni tudd a meretet. Szerintem az UHUval probalkozz, es az is olyan 2 giga korul telepszik meg. -
Lomos
aktív tag
igy nez ki egy szep desktop, az en szemszogembol :)))
[L]http://lomos.hofra.hu/fluxbox.jpg[/L] -
Lomos
aktív tag
nem olvastam vegig a forumot, mert kicsit hosszu, meg nincs sok kedvem sem most, de erosen ajanlom a kezdoknek az UHU Linuxot. Teljesen magyar fejlesztes, ebbol kovetkezoen magyar nyelvu is, es egybol grafikus feluletet varazsol a legaltalanosabb programokkal felszerelve.
Tehat aki kezdo, annak ajanlom, meg lehet ismerkedni linuxszal, es utana belecsapni a lecsoba valami komolyabb disztribbel!
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest