Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latyuka
újonc
Néhány éve használom a Linux Lite-ot. Még a !!11!! éves laptopomra telepítettem a 3.8-as 32 bitest (HDD-t SSD-re cseréltem benne) és fellélegzett, új erőre kapott a masina
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte
)). Próbaként feltelepítettem LL-ra (5.6), PlayOnLinux-al feltelepít, max. grafikán zökkenőmentesen megy 1080p-ben. Mivel mini-pc "őrült" vagyok ha érdekel valakit leírom a configot. ....de a topic lényege, hogy Linux Lite és semmi más
Soha driver problémáim nem voltak, minden "pöcc-röff" és a telepítési idő is rövid, telepítése egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hegesztés topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Saját gépeken CSAK és KIZÁRÓLAG Linux Lite fut és amíg a disztribúció él/fejlesztik, nem is lesz más. Végigjártam azt az utat amit fentebb Beniii06 leírt: "ezalinux" meg "azalinux", de erre rátaláltam és nem cserélném le semelyikre sem. Egy szóval: KIFOGÁSTALAN! Azzal hogy nem lehet rajta játszani: kedvencem a DeadSpace (első része (életemben az első és utolsó játék volt amiért pénzt adtam ki - de ezért megérte