Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
azért jó, hogy van egy unokahúgom, mert így van kinek a matekháziját megcsinálni...
-
bambano
titán
Chuck Norris Budára látogatott a második kutyavásárra.
-
bambano
titán
válasz
tvamos #13188 üzenetére
nem.
hozzám kivételes esetben kerül rossz gép, pláne má$ik.
okításra kellett volna, mert azt írták, mindenki vigyen notebookot, csak nem mondták, milyet.
mit csinál erre ember, aki olvassa az ítékafét? bekapcsolja a notebookot, hátha az agyalágya windows frissíteni akar, akkor ne az oktatáson legyen három óra röhögés tárgya a trágya.le is rántotta az októberi ápdétet. másik topikban megy a vita, hogy melyik október, 2030 vagy 2045... ezt olyan jól sikerült feltenni, hogy update közben valami megkotlott benne, ennek következményeképp a komplett rendszerkonfig elszállt a picsába. tehát nem csak az user adatok, hanem minden. nagy fekete kép, majdnem karakteres szintű ui. szinte semmi nem indult el rajta, pl. explorer sem. nem az msie, hanem az explorer, ami a default shell winen. merthogy mindene elszállt.
telepítő iso letölt, nem fér fel egy dvd-re. szopacs. usb-ről boot, van benne vagy 3-4 javítási menüpont, mindegyiknél feladta. tök olyan volt, mint magos déva vára, amit felraktál rá, az megomlott estére. szóval tartós küzdés után linux, dd-vel diszk törlés, winfos újrarak. ami szépen teletolta a diszket, nem lehetett mellé linuxot rakni, így kis rázással megint leesett róla.
szóval volt egy működő w10, amit elővigyázatból bekapcsoltunk előre, ettől megkotlott végleg. ez az ms szintje 2018-ban.
-
-
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
Flowtation #13177 üzenetére
hogy az általam, mint feketeöves windows utáló, által elképzelt szintet is kilométerekkel alulmúlja.
-
bambano
titán
[link] kellemes kis családi egyterű...
-
bambano
titán
kezembe került egy notebook.
gagyi, nem felhasználóbarát, stb. oprendszer frissítése, utána nézelődés még a gépen: 12 perc.felhasználóbarát, világelső numberone desktop oprendszer: bekapcsolod, mintegy 2 óra 40 perc - 3 óra időtartamban telepítő anyag letöltés. majd szöszölés a lemezen. ssd reszelése, cellák tojtorozása. délután közepére elkészülés, negyvenkét reboot után végre bejelentkezés. karakteres szintű felület megkapás, minden döglöttnek levés. döbbenés. pár óra web turkálás, ajánlatok kipróbálás, egyik se működés, elvetés. telepítő iso keresés, letöltés. pendrájv keresés, iso kiírás. eddig komplett munkanap elbszás problémára. és még nincs kész. aggódás licenszelés megmaradása miatt...
hát kedves microsoft, nektek igenis azt a bizonyos ősi foglalkozást űző nőági felmenőtöket, mind a kettőt. hogy az iparművészeti agyagedényt már ne is emlegessem.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
egy kérdésre válaszhoz kerestem a jó öreg Pethő Ádám féle pc-s könyvet a neten. basszus, 1988-ban jelent meg, 30 éves. és én már emlékszem rá, realtime...
-
bambano
titán
terjed...
-
bambano
titán
egy blogon olvastam: "Tedd fel a szart a polcra, és mindjárt lekvárnak képzeli magát."
-
bambano
titán
válasz
Frawly #13031 üzenetére
BBQPitBoys
na ez egy rendes embera kocsiban se 3 hengeres 1.0 turbó motor van valószínűleg
-
bambano
titán
-
bambano
titán
erősödik a pletyka, hogy az ibm megveszi a redhatet.
ami abból a szempontból jó, hogy az ibm-nél villámgyorsan elpicsázzák azokat, akik túl sok költséget okoznak... felkészül pöcstering... -
bambano
titán
pöcstering megint remekelt, most éppen a dhcpv6 parsolásával.
[link] -
bambano
titán
[link]: több órája áll tárolóhiba miatt a github.
komment: "Az uj CoC ertelmeben felszabaditottak a slave tarolokat." -
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #12967 üzenetére
"De nyilván a natív x86 támogatás lenne jó arm-en...": minek?
-
bambano
titán
[link]: azé' egy-két programozó igazán elmehetne már az anyjába...
-
bambano
titán
-
bambano
titán
meglepődtem, hogy ez még nem volt itt: [link]
-
bambano
titán
-
bambano
titán
-
bambano
titán
felnőttek a cseppcsajok... meg is fogyatkoztak...
helyi előzmény -
bambano
titán
olyan péntek hangulatom van...
nektek? -
bambano
titán
-
bambano
titán
azért jó ez az adatbiztonsági témakör, mert ha jól csavarod a témát, csöcsös filmeket is lehet mutogatni...
-
bambano
titán
válasz
cami][us #12790 üzenetére
az előző szekeremben volt vezetékes nokia kihangosító, vettem hozzávaló 6230-at, és vagy 10 évig boldogan használtam, mert kiválóan működött. sajnos tönkrement, utána jött a bluetoothos kihangosító, az már nem olyan szuper, meg vettem egy asha300-at a 6230 helyett, de nem jött össze. később az asha300-on anyagfolytonossági hiány mutatkozott, akkor visszatértem a 6230-ra.
-
bambano
titán
nekem a telefon telefonálásra, sms küldésre, ébresztőórának meg naptárnak kell.
két súlyosbító igényem van: lehessen a kontaktokat csoportba sorolni, és beállítani, hogy melyik csoportnak mikor csörög és mikor nem, illetve autóban is tudnom kell jól telefonálni.
ami ezt tudja, minél kevesebb más, felesleges elektromos csellentyűcskével, az jöhet.
cat b30?
-
-
bambano
titán
anno volt itt cikk arról, hogy a tré csoport új menedzsment rendszert fejlesztett. valami 300 menedzser 5-6 évig tervezte, szervezte az új cuccot. na megmondom, az utolsó fillérig kidobott pénz volt.
elszállt a bérelt vonal, próbálom bejelenteni a hibát. a menedzsment rendszerükben minden adatra lehet elvileg keresni, cég nevére, címére, adószámára, csak nem találja meg a gizi a szolgáltatást. egy adatra nem lehet keresni, a bérelt vonal azonosító számára.
pöpec.
-
bambano
titán
addig csesztettem a főnökömet, hogy adatvédelmi oktatást kellene tartani, hogy ma azt mondta, akkor jövő szerdára dobjam össze
-
bambano
titán
kacsacsőrű emlősök a szilfákon
emlős szájú kacsák a szelfiken...
(C)Sophie Hard -
bambano
titán
no, megnéztem a tűzijátékot.
-
bambano
titán
[link] megérte ennyi évig fórumozni itt, a kolléga már magától megírja helyettem a megfelelő hsz-t
-
bambano
titán
mondtam már mostanában, hogy a systemd mekkora rakás sz.r?
-
bambano
titán
oké, valaki meg tudja mondani, hogy hogyan kell egy debian 9.5-öt beállítani úgy, hogy raiden van lvm2, abban egy lv, arra rá van téve egy drbd és ez bootkor induljon el?
-
bambano
titán
én pontosan tudom, mit csinál pöcstering anyja, nektek találgatnotok kell
-
bambano
titán
no, vége lett a tűzijátéknak
-
bambano
titán
/me fetrengve röhög a tokiós olimpiás taxis topicon
-
bambano
titán
Ez a kompozíció ebből készült, 1:17-nél.
azért ide rakom, mert abban a topicban nem lehet kép nélküli hsz-t írni.
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #12632 üzenetére
"Szerinted a Refi ebben a tetü érában lett híres?": szerinted a refi az előző érában híres volt, vagy hírhedt?
az egyetemi integráció meg nem narancsos kérdés, a magyar felsőfokú iskolák túl kicsik nyugati szemmel nézve, ezért a módszerváltás óta megy az integrálásuk mindkét oldali kormányok alatt is.
ha összeállna az összes magyar egyetem, akkor kb. megütnénk egy kisebb amcsi egyetem méretét.
-
bambano
titán
viszont ha toyotát akartam volna venni, nem tudtam volna megvenni...
anno egy nagy pesti opel kereskedésben is így jártam egy haverral, akart volna autót venni, megkért, hogy kísérjem el. nem sikerült felkelteni a kereskedő érdeklődését, átmentünk másik opelbe, megvette ott. -
bambano
titán
válasz
#33253120 #12637 üzenetére
ja, honda legend, v6, 3.6L
van a hahu-n egy subaru is, szintén 6 hengeres, de az boxer, és szintén 3.6-os. de az itteni subaru topicban azt mondták rá, hogy túlságosan fel van fúrva a motor, gond lehet vele. nem is bírják eladni már lassan egy éve...
de ott vannak az imprezák, így japán meg úgy japán, közben ha nézegeti az ember a netet, kiderül, hogy tervezési hibák vannak benne...
a kedvezmény szerintem attól is függ, kinézik-e belőled, hogy komoly vevő vagy, vagy nem. ha nem, akkor nem erőlködik a kereskedő.
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #12634 üzenetére
A lexus egy feltupírozott toyota. Az infinity meg francia, ha jól emlékszem.
Tavasszal végigjártam az összes márkakereskedést itt, a legótvarabb kiszolgálás a toyota szalonban volt. ocsmány autók, szűk beltérrel, varrógépmotorokkal, elképesztő árakon. az már csak a rotfl teteje, hogy a yarisban jobban elfértem, mint a corollában. de amelyik szalonban el lehet tölteni egy félórát úgy, hogy nem kérdezi meg egy kereskedő se, hogy mit akarok, azok megérdemlik, hogy ne vegyen náluk senki autót.de ott van még a honda. azok se gyártanak olyan autót, amibe beleülnék, főleg, mióta az accordot nem gyártják.
szerk: az, hogy a vw még rosszabb, mint ezek, a japókra nézve nem kifejezett előny
mondjuk a fóccvágen csoportnál azé' van pár autó, amibe látatlanban beleülnék, ha nem tudnám, milyenek.
-
bambano
titán
mai pusztító szóvicc: [link]
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #12628 üzenetére
Debrecen az ország legnagyobb "vidéki" városa. Debrecenben van az ország legnagyobb egyeteme. Nem ilyen piszlicsáré bolhafing, mint a bme meg a közgáz. Tehát nyugodtan nevezheted egyetemvárosnak.
Tudtommal nincsenek felsőfokú oktatási intézmények, egy felsőfokú oktatási intézmény van.
"Még csak nem is felsőfokú a leghíresebb oktatási intézménye.": nem tudom, szerinted melyik a leghíresebb oktatási intézménye. ha a refire gondolsz, az bizony felsőfokú, mert a debreceni egyetem tagintézménye, és van benne gimnázium is.
"így nem leplek meg benneteket!": végre egy jó hír is mára
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #12625 üzenetére
"...Nagyerdei Csoda stadion nem 61 nézőt fogad be mostanában...": passz, én nem járok oda.
"Lesz egyáltalán bármikor is ivászat cívisfaluban?": ez egy egyetemváros. annak az esélye, hogy se a bölcsészek, se a progtervesek ne igyanak, mélyen nulla alatt van
ha konkrét ivászatra akartál rákérdezni, az csütörtökön 18-tól a Joyce's-ban lesz. Intézd el, hogy az általad berakott képen levő gizi legyen aznap a pultos
-
bambano
titán
válasz
aprokaroka87 #12623 üzenetére
vagy a fajansz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged