Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
üzenetére
én is tartozom egy elnézést kéréssel, kicsit provokatívra vettem a figurát.
belebotlottam én is rengeteg problémába: gprs-net, 3d-gyorsítás, programok ''telepítése''...
figy, nekem nagyon elkezdett tetszeni a Linux, úgy éreztem, érdemes belefektetni egy kevés energiát, megéri.
a format+wininstall kombó szvsz a lustaság eredménye. nem személyeskedésként írom, szerintem ezt te is belátod. azt akarom mondani, hogy nem nem tudtad megoldani az ominózus problémát, hanem nem voltál hozzá elég türelmes. (eltekintve most a nagyon oprendszerspecifikus dolgoktól, amiknek nem nagyon van működő linuxos altrnatívája)
hogy szerintem meddig fog jutni? lehet egy telepítés után feladja, de lehet ő a jövő kernel-hackere. :)
és ha még érdekli a topiknyitót a dolog, én is az uhut javasolnám. ingyen van, bár ha megveszed a 2cds változatot letöltés helyett, azzal nagyban támogatod a fejlesztőket. (~5000 HuF)
könnyen települ, szép, színes-szagos, és teljeskörű irodai programokkal rendelkezik.
a linux-szal, unix-szal kapcsolat sok infót találsz a wiki.hup.hu -n, de a google.com/linux -szal is.
kicsit lentebb írta valaki: ''az uhu debian alapú''. nem igaz. csak ugyanaz a csomikezelője, mint a deb-nek. (apt) -
proximus
senior tag
válasz
üzenetére
Érdekes hozzáállás mit mondjak...DDD
Valószínűleg nem a semmiből ötlik fel az emberben hogy én márpedig ha valahi is gépet fogok használni, akkor azt tuti Linux fogja hajtani. Hacsak külön nem ösztönzik az emberpalántákat az alternatívák megismerésében, akkor az biza először Win -es ''tapasztalatokra'' tesz szert,:( és csak ezután jön a Linux. 1. mert megunja a Win-t, 2. mert kisebb, nagyobb attrocitások, traumák érték az eddigi munkálkodása alatt.:DD
Ad 2: hogy a Linux-szal állandóan szívások lennének? Nem hinném, csak jól kell választani a rengeteg disztriből, amihez segítséget itt, vagy egyéb helyeken kérhet is, és többnyire kap is. Vagy esetleg arra gondoltál, hogy ''sok'' hardverrel nem tudsz mit kezdeni Linux alatt, mert nincs hozzá driver? Azt kell hogy mondjam, hogy ez a helyzet nem a Linux gyengesége miatt áll fönn, hanem a támogatottság visszatartásától, a mocsok full kapitalista gondolkodású cégek miatt, mert jajj csak a profit, a profit, meg a profit dőljön befelé,:(( minden(ki) más le van ******. De hagy főljenek csak a saját levükben, egyszerűen nem kell olyan cumót venni, ami nem megy normálisan -vagy egyáltalán- Linux alatt, ami meg már megvan, azt hasonló tudású, de használható holmira el kell cserélni, ennyi..., csapó:DDD
''...mindjárt a pingvin-arcképes emberektől'' Rossz aki rosszra gondol.;] :DDD
Na jó, peace:)
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Starlink
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest