- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: mehet mezei linux szeróra, vagy van valami különleges diszt. szerverekre? (64mag kezelésével van-e prbléma)
Köszönöm a választ!
-
lacafaca
addikt
válasz
Frawly #60066 üzenetére
Köszi, de egyelőre semmi más problémám nincs, volt már dolgom linuxal, nem sötét folt...csak szerettem volna egy gyors választ ott, akkor a kérdésemre (elvégre csak egy linuxos kérdés volt) és váratlanul ért a "letámadás"...kicsit értetlenül állok elötte, de el kell fogadni hogy ez a világ már nem az a világ ami volt...nem is tudom mi lenne ma, ha anno a basic korszakban így álltunk volna egymáshoz.
-
lacafaca
addikt
válasz
King Unique #60062 üzenetére
Mondjuk én az asztaltársaságot a Ph közösségnek gondoltam, de ezek szerint ez már nem az a hely...
-
lacafaca
addikt
válasz
King Unique #60059 üzenetére
Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul... ha egy fizikus asztaltársaságnál ahol te is helyet foglalsz, a körötökben van egy fizikus-biológus és egy másik társasági tag megkérdezi tőle a papucsállatka szaporodási szokásait ami számodra nem ismert téma akkor te fölugrasz mérgedben és kikéred magadnak a kérdést? Csak mert te nem értesz hozzá? Csak azért, hogy a központban lehessél? Ugye hogy nem...a segítséget megköszöntem, nem is értem miért pörögtök még a témán.
-
lacafaca
addikt
válasz
ubyegon2 #60050 üzenetére
szerintem meg pont a 20 éves fiammal vagy egykorú a reakcióid alapján..vagy lehet a 14 éves lányommal...de mindegy is, én itt befejeztem.
Fórumszabályzat: ha nem a témához kapcsolódik a postod, használd a "offtopik" pettyecskét
...csak hogy tanulj ma is valamit a fórumozásról itt...
-
lacafaca
addikt
Meg is oldottam az instrukciók alapján, köszönöm mindenkinek a gyors segítséget.
Ja és elnézést azoktól, akiknek bántotta a kis lelkét egy ide nem való kérdés föltétele.
-
lacafaca
addikt
-
lacafaca
addikt
Sziasztok...egy kis segítséget kérnék. Rpi3+ra szeretnék rendszert fölrakni( msd), a noob alatt semmi gondom, az megvan hogyan kell csinálni... win10 a rendszerem, nincs (és nem is lesz linuxom). próbálok a raspbian helyett másikat is föltenni, de itt van gondom. van olyan os, amivel nincs gondom, rendes lemezképfileként leszedem és megírom az sd-t disckimager segítségével, ezzel semmi gondom. viszont van os, ami raw formátumban jön le, na azzal fingom nincs mit lehet kezdeni...egy kis segítség jól jönne, ha egyeltalán win alatt lehet kezdeni ezzel valamit. Köszi.
-
lacafaca
addikt
Én csak a kerítő vagyok, de ha valaki segítene akkor keressen meg. (nem egy ubuntu telepítésről van szó)
-
lacafaca
addikt
Sziasztok! Egy linuxos gurut keresnék, aki egy kis segítséget tudna nyújtani egy kis csapatnak. Privi kereess meg ha van egy pici időd ránk. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged