- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
CPT.Pirk #69719 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezekkel tisztában voltam. Amire szükségem van, 2014-ben sem volt lehetetlen ezzel az eszközzel, szóval nem kaptam választ(a kérdés nem arra vonatkozott, hogy min változtassak. ezek körülmények, és javaslatot vártam, amit nem kaptam).
Nyilván azért kérdeztem meg, mert hajlandó vagyok időt rászánni(lehetőleg minél kevesebbet, de a legkevesebb szükségeset mindenképp). Külföldre mennék, azért lenne ezekre szükségem. A synology nas témával kapcsolatban képben vagyok. Egyelőre 'this is the way'.Szóval javaslatot kérnék újra, akkor kiegészítem azzal, hogy melyik a legkevésbé erőforrásigényes a lehetséges oprendszerek közül, amely képes ellátni a feladatot(és én se rokkanok bele).
Sajnos az utóbbi időben csak csalódtam a ph fórumban. Ahányszor segítséget kérek, sosem a feltett kérdésre kapok választ, hanem a válaszolni próbálók azt firtatják, ők mennyire értenek hozzá, és én mennyire nem.
Ha választ kapok a kérdésemre, és az nem felel meg a kívánalmaimnak, az az én hibám, mert nem fogalmaztam jól meg a kérdést. Viszont ha a kérdéstől független választ kapok(ami igazából nem válasz), akkor széttárt karral nézek magam elé, hogy ez megint mi?! -
joergie
őstag
Hali!
Van egy pine a64-em. a következő funkciókra szeretném használni(512mb, oprendszer microsd-ről futna):
-24/7 VPN server
-home server, amin keresztül elérem a home cloud szerűséget, amit csak hálózatról érek el(gyakorlatilag egy hálózati meghajtó).
-tudjak vele torrentezni erre a hálózati meghajtóra(le és feltöltés).
Nem értek a linuxhoz(windóz ofkórz), szóval olyan oprendszert akarok rárakni, amivel a legkevesebb befektetett energiával el tudom érni a kívánt funkcionalitást.ITT vannak a lehetséges oprendszer opciók.
-
joergie
őstag
Igen igen praktikus lenne, de mivel a NAS-t nem én vásároltam, a szoftverében ilyen jellegű bővítést módosítást nem tudok eszközölni, bármennyire is szempont lett volna, ha én választom, vagy esetleg kikérik a véleményem, de gondolom te is voltál már így, hogy bár értesz valamihez, az a bizonyos személy mégse tartja fontosnak, hogy kikérje a véleményed, bámrennyire is tisztában van vele, hogy te jobban értesz hozzá, mint ő. Köszönöm a segítséget, konkrét megoldásra ácsingóznék...
-
joergie
őstag
Sziasztok!
Transmission-ben szeretném beállítani, hogy hálózati helyre(egy NAS) töltse le a dolgokat, meg egyáltalán kezelje, de alapvetően nem jelzi ki - xenial van egy pine64-en,
...ami arra lesz hivatott, hogy itthon fusson torrent szerverként főleg, távoli eléréssel, de a szarházi android appok nem tudták ezt(az lenne az alap szoftver a pine-hoz), hogy hálózati helyre töltsön le, és most észre kell vennem, hogy ez se tudja... na mindegy). Hardvert beszereztem, nem gondoltam hogy ekkora szívás lesz a szoftverrel...).
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest