- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#68216320 #89699 üzenetére
Szeretném megtudni ez mire jó?
A gpu, legalábbis nálam Intel soc van, beáll alapra ha nem kell az erő, és észrevehetetlen idő alatt megy fel az órajele ha kell.
Ezt nem tudom alátámasztani Linux alatt mert abba nem írja ki de Win alatt ez gyönyörően lekövethető.
Namost mivel a gépem Win és Linux alatt is jól kezeli a videókat, és tétllenül meg hajszálra ugyannyi a 2 rendszer fogyasztása, gyanítom Linux alatt is így működik, a videokártya ezt intézi magának.
A proci is ezt teszi automatán. Abba se nyúltam még bele sose mert jól működik, pedig pl. Winen van rá egyszerű guis megoldás.
Androidon nekem custom rom van, a Performance alatt olyan governort állítok be a procinak amilyet akarok.
De sose használtam mert nem akad, 2 napos akkuidőm van, vagyis minek piszkáljam ha tökéletesen teszi a dolgát így is?Tényleg kíváncsíságból kérdem, ha ez így működik alapból, minek kívülről beavatkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest