- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hmm biztos, hogy a Gnome lassítja? Nem pedig a Gnome + KDE, aztán ha pl. elindítasz gnome alatt egy kde-s appot az betölti néhány kde-s haverját és fordítva?
Hát ha nem tudod mi a megfelelő választás, akkor válassz ki néhány disztribúció nevet néhány ablakkezelő nevet és utána próbálgasd végig őket.
Én még mostanáig sem használtam egy linuxot fél évnél tovább... mindig elegem lett az aktuálisból és átváltottam egy másikra -
SLD
tag
Azt kéne eldöntened, hogy KDE-t vagy Gnome-ot vagy kisebbeket akarsz feltelepíteni. (Utóbbiakhoz több konzol és kevesebb klikk-elés tartozik, ám hosszútávon jól megismerheted velük a rendszert)
Utána másik, hogy Ubuntu-nak megvannak az előnyei mindaddig míg az "előtelepített" verziót használod, tehát megvan a gnome meg minden alapprogram. Ha teljesen az alapoktól építkezel, akkor ott már nem másabb mint bármelyik másik disztrib. Szóval kérdés: Ubunu-nál akarsz maradni, vagy pedig Debian, Slackware, ArchLinux meg még néhány. Utóbbiak mind jobb támogatást adnak az alapoktól építkezőknek, mint az Ubuntu szerintem. Viszont több tapasztalatot, de leginkább wiki és dokumentáció olvasást igényelnek.
(#8195) Csakénvagyok
Majd jön valaki aki ért a Yahoo-s dolgokhoz, én ott leragadtam, hogy van keresője, szóval még csak hozzá sem tudok szólni a problémához. Jobb hiányában keress tovább a Google-el, biztos van még egyéb tutorial/howto a linkelten kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged