- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Hmm biztos, hogy a Gnome lassítja? Nem pedig a Gnome + KDE, aztán ha pl. elindítasz gnome alatt egy kde-s appot az betölti néhány kde-s haverját és fordítva?
Hát ha nem tudod mi a megfelelő választás, akkor válassz ki néhány disztribúció nevet néhány ablakkezelő nevet és utána próbálgasd végig őket.
Én még mostanáig sem használtam egy linuxot fél évnél tovább... mindig elegem lett az aktuálisból és átváltottam egy másikra -
SLD
tag
Azt kéne eldöntened, hogy KDE-t vagy Gnome-ot vagy kisebbeket akarsz feltelepíteni. (Utóbbiakhoz több konzol és kevesebb klikk-elés tartozik, ám hosszútávon jól megismerheted velük a rendszert)
Utána másik, hogy Ubuntu-nak megvannak az előnyei mindaddig míg az "előtelepített" verziót használod, tehát megvan a gnome meg minden alapprogram. Ha teljesen az alapoktól építkezel, akkor ott már nem másabb mint bármelyik másik disztrib. Szóval kérdés: Ubunu-nál akarsz maradni, vagy pedig Debian, Slackware, ArchLinux meg még néhány. Utóbbiak mind jobb támogatást adnak az alapoktól építkezőknek, mint az Ubuntu szerintem. Viszont több tapasztalatot, de leginkább wiki és dokumentáció olvasást igényelnek.
(#8195) Csakénvagyok
Majd jön valaki aki ért a Yahoo-s dolgokhoz, én ott leragadtam, hogy van keresője, szóval még csak hozzá sem tudok szólni a problémához. Jobb hiányában keress tovább a Google-el, biztos van még egyéb tutorial/howto a linkelten kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged