Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Uhh. Hát én nem tudok ilyen szépen érhetően írni, mint Dave™ vagy colomb2. Amúgy most hogy végigolvastam colomb2 telepítési metódusát, majdnem pont ugyanígy telepítem én is az Archot. Mondjuk ha tudom, hogy ő ilyen jól leírta, akkor nem keresgéltem, és raktam volna össze, hogy hogyan kell
Mindegy, végülis meg lett magamtól is 
Amúgy meg maga az Openbox telepítése ugye kézzel nem jött össze nekem, mert gondja volt, úgyhogy Zen installert használtam, így maga az Openbox + LightDM telepítése után, hogy milyen lépcső kell, hogy be tudjak loggolni, az nincs meg. Illetve megvan, de nem működött
Ez a notebookos fedéllecsukós szívás is csak LightDM login managerrel van. SDDM, GDM alatt ugye nincs ilyen gond, hisz azoknál jól működik, csakhát én azokat nem akartam, mert egy csomó "szemetet" is felraknak, és meg pont egy lightos, hipergyors Archot akartam. Már csak a bluetooth-ra kell rájönnöm, meg hogy a megnyílt ablakok mindig középen nyíljanak meg. Bluetooth egyelőre szintén fura eset, mert blueberry-t felraktam, és megtalálja az eszközt, de maga a csatlakozás nem megy. Majd meg lesz ez is ahogy időt szánok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindegy, végülis meg lett magamtól is 
CPT.Pirk