- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Poco F7
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Skullwipe #60337 üzenetére
"A Windows 10 telepítését követően megnézhetitek a számítógép BIOS- ában a bootlolási sorrendet. Azt fogjátok látni, hogy az elsődleges boot eszközötök a „Windows boot manager”. Ez a későbbiekben sem fog megváltozni."
Ezt nem hiszem el. Ennyi az egész. Hát ezt nem értettem én. Én nagyon le vagyok maradva. Nem tudtam, hogy ezt be lehet már állítani. Így már egyből indul is a rendszer, BIOS-ban átállítottam a winesre az első slotot, a többi 3 helyen kilőttem minden linux beállítást és winyót és voilá, megy egyből a boot után a rendszer. Én meg azzal voltam, hogy csak winyókat lehet beállítani és akkor úgy dönti el mit tölt be, és ez a MBR.... jól van, végre megértettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest