- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
dodopek #21707 üzenetére
Én pont egy éve váltottam linuxra és már régen kinőttem a buherálós korból, tehát jogosan oszthatom az észt
Első körben azt kell eldönteni, hogy windows-like környezetet (start menü, tálca, programcsoportok stb.) akarsz, vagy mást.
Ha win, akkor KDE (a testre szabhatóság királya), LXDE (gyík gépekre való, béna win95 utánzat), Mate, Cinnamon. Az XFCE már kicsit öszvér, erősen húz az OSX felé.
Gnome 3. Hát, aki azt kitalálta, annak törném el a kezét! Nézz meg róla pár youtube videót. A win8 metrója (fujj) ehhez képest egy szenzációs felület...
Ha bejövős az OSX akkor egyértelműen unity. Faék egyszerű. Szó szerint csak a háttérképet tudod változtatni. Na jó, tweak-kel mást isAz ablakkezelők (bezár, kicsinyít, nagyít) bal oldalon vannak, a programok menüsora egységesen a felső tálcán jelenik meg, bal oldalon a dock, nagyon jól működő kereső a win gombra stb.
Második körben az a döntő, hogy szeretnéd-e buherálni, vagy csak install oszt használni.
Ha az első, akkor arch, archbang, chakra. Lesz hegesztés, wiki bújás bőven.
Ha olyan vagy mint én (just works), akkor valami az ubuntu vonalról (persze szigorúan LTS!).
Az arany középút a debian. A NASA-nak meg a Guglinak is bevált
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest