Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jester01

veterán

válasz Lacces #11187 üzenetére

Engem nem érdekel, hogy milyen disztro vagy hogy Windows vagy Linux vagy Mac, én mind3-al jól elvagyok, nálam egy a lényeg, automatán működjön!

Automatán működjön jól, ne pedig kézzel piszkáljam, mert attól hülyét kapok.

Akkor a linux nem neked való, gyorsan hagyd abba mielőtt a zárt osztályra kerülsz ;]

Egy fedorát még max megnézek a kiterjesztett ablakra, de ubuntu alatt = halál! Ha a hivatalos fórumon is visszaírnak rá, hogy ez nem lehetséges, vagy csak nagy hackelés árán...

Most vagy én nem értem mit akarsz, vagy valami nagy gubanc van. Mondjuk nem írtad milyen grafikus kártyád van, az én laptopomban nvidia 8600M van, a bináris nvidia driverrel pedig a windows-hoz tök hasonlóan csak össze kell kattintani:

Addig tolta amíg a 3Gb-ot nem döngötte, onnan már pörgette a procit.

Ez megint valami gubanc, ha megtelik a memória akkor nem a proci pörög hanem a merevlemez, mivel intenzív lapozásba (swap) kezd.

Ilyen leírásra hogyan kell a google-n rákeresni?
    Passz. C1E-t BIOSban kell bekapcsolni, NoHZ az kernel opció, cpufreq az egy külön csomag + kernel opció, GPU az általában alap, merevlemez az hdparm illetve laptop mode.

Új hozzászólás Aktív témák