-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Lacces #11187 üzenetére
Engem nem érdekel, hogy milyen disztro vagy hogy Windows vagy Linux vagy Mac, én mind3-al jól elvagyok, nálam egy a lényeg, automatán működjön!
Automatán működjön jól, ne pedig kézzel piszkáljam, mert attól hülyét kapok.
Akkor a linux nem neked való, gyorsan hagyd abba mielőtt a zárt osztályra kerülsz
Egy fedorát még max megnézek a kiterjesztett ablakra, de ubuntu alatt = halál! Ha a hivatalos fórumon is visszaírnak rá, hogy ez nem lehetséges, vagy csak nagy hackelés árán...
Most vagy én nem értem mit akarsz, vagy valami nagy gubanc van. Mondjuk nem írtad milyen grafikus kártyád van, az én laptopomban nvidia 8600M van, a bináris nvidia driverrel pedig a windows-hoz tök hasonlóan csak össze kell kattintani:
Addig tolta amíg a 3Gb-ot nem döngötte, onnan már pörgette a procit.
Ez megint valami gubanc, ha megtelik a memória akkor nem a proci pörög hanem a merevlemez, mivel intenzív lapozásba (swap) kezd.
Ilyen leírásra hogyan kell a google-n rákeresni?
Passz. C1E-t BIOSban kell bekapcsolni, NoHZ az kernel opció, cpufreq az egy külön csomag + kernel opció, GPU az általában alap, merevlemez az hdparm illetve laptop mode.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged