Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz ubyegon2 #107136 üzenetére

Szia ubyegon2 !
    A megtisztelzetést köszönöm nagyon szépen,főleg azért hogy időt fórditotál a méréseimnek az olvasására,remélem neked is hasznósak azt amit elmondtam.

Az Axagon aluháza nekem nagyon bejőtt,mert ígen jól könnyedén szerelhető a 980 Pro-m csódásan beleillik és hűtűfelűlete pont belepasszol a beillesztése a házhóz jól rendesen hózzáér és nég ezét ráadásképpen - nem kell beletennem a termálpadot - amit gyárilag tartalmaz a csomagjában,miért nemre ezt tudom mondani - nincsen hely a padnak annyíra bepasszolt,feszegetni és erőltetni nem akartam mert szemel láthatóan 0 hely van a padnak.

Éppen most használom a régebbi gépemmel USB3.1-re csatlakoztatva műkődik és gépházam tetején-hagytam és tejesen kézzel érinve és az arcomhóz érintve most ínkább hídegnek érzem,így a hőmérséklete bistósan 100%-ig rendbenvan.

A Samut gép javítása - lányomnak a gépén a rendszere a W szokot anómáliákat ókózni,régóta nem haszálom a W-t és ezért sokatfelejtettem,nekem már emiatt sok gongolkodást és utána olvasásokat igényel,hogy lámaságot ne csinéljak a gépével.

A KINGSTON SNV2S1000G meghajtó kapcsán őt jelenleg csak tesztelésre kaptam,mert ismim a gépében majd haszálná,mondta is teszteljem széjjel futtassak is rajta bármit.

Azt tudom hogy a Samu sokkaljobb,főleg teljesítményben,már régóta góndókódóm azon hogy Samun lenne a rendszerem,most néztem éppen az árát - kétszerannyíba is kerűl máma,jókór síkerűl vennem ez már bítós.

A hósszú szővegét elnézést kérek,ígyekeztem pontósan mondani a tapsztalataimat.

A kérdésed vólna, vagy segítség is írjál majd rám.

Új hozzászólás Aktív témák