- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
TROGLODITA #18668 üzenetére
Szerintem az Ubuntu, azért mert gondolom irodai gép talán csak az OpenOffice termékei lesznek rajta használva, arra pedig nem kell nagy stabilitás, hogy azok elfussanak. Ahhoz képest, elég sokat elbír az Ubuntu is, és szerintem a felhasználó támogatottsága annak a legnagyobb.
Mintet nem ajánlom a saját szubjektív véleményem szerint mivel rosszabb a megbízhatósága mint az Ubuntunak, és nincs is rá olyan nagy támogatottság, mint az Ubuntura.
A Debian-t ajánlom is meg nem is. A 4 disztró közül ez a legstabilabb, de viszont nem éppen irodai alkalmatosságokra lett tervezve. Ez a saját döntésed, hogy akarod-e ezt használni, vagy nem. Nekem például ez a személyes kedvencem, de mégse tenném fel otthoni illetve üzleti célokra, kivéve ha mysql-ben akarod tárolni a vásárlókat az üzletben, mert akkor ezt érdemes választani.
Az OpenSUSE szerintem egyáltalán nem érdemes feltenni. Első indok azért mert egy normál userrel nézve nem egyszerű dolog azt használni. Több indokot nem tudok róla mondani, mert még soha nem mélyültem el benne ténylegesen úgy ahogy kellene.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
CPT.Pirk #18529 üzenetére
Szerintem a magyar társadalom nem tart ott, hogy befogadja a linuxot. Sajnos. Én se vagyok annyira linuxguru. De az emberek annyira a Windowshoz szoktak, hogy nehéz lenne az átállás. Talán ha iskolákban tanitanák legalább negyed annyit mint a windowst akkor jobb lenne.
-
PumpkinSeed
addikt
Üdv, debian 7.0. Hol tudom megnézni a csatlakoztatott eszközöket? Mert valamiért benne van a hálókártya és ifup eth1-el nem akarja felcsatlakoztatni.
-
PumpkinSeed
addikt
Van olyan oldal ami tartalmazza az össze URL Rewrite lehetőséget?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
McSzaby #17404 üzenetére
Attól függ. Szerintem otthon nagyon semmire, ha nincs az otthonodban egy 600 felhasználós kisvállalat.
Gyakorlásnak persze akármit csinálsz az hasznos, szóval ha te otthon csinálsz egy Internet 2-őt akkor annak se lesz haszna, mert csak te max. szomszédod használnátok, de gyakorlásnak tökéletes. -
PumpkinSeed
addikt
Grubon hogy állítom be a bootolási sorrendet?
-
PumpkinSeed
addikt
Kezdő Linuxos vagyok, perpillanata az Ubuntut használom otthon, szerintetek melyik a legjobb disztribúció? Szeretnék újat is kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged