Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marv
csendes tag
válasz
szállitó
üzenetére
SZia!
Köszönöm szépen megnéztem valóban így van! Közben még annyi történt, hogy a Nero 7.5.9.0-ban az Info tool NEM látja lightscribe-osnak az LG 4166B-t. CSAK A Surething látja látja annak. A registry-ben minden az előző fórum válaszokban leírtaknak megfelelően van beállítva.
A fene sem érti, hogy mi lehet az a léyneg, hogy a Surething-el írtam 1 lemezt Imation-ra s elég jó lett 1-szer ment végig rajta az író. Két fényképet raktam a lemezre, amiket előzőleg Photoshopban áttettem grayscale-re s megnöveltem a kontrastját, így egész jó lett.
Köszönöm a sgeítséget!
üdv -
Marv
csendes tag
válasz
Kasza08
üzenetére
Szia Kasza08!
Hasonló, sőt mondhatni ugyanezzel a BAJJAL KÜZDÖK én is!
Annyit szeretnékkérdezni, hogy megoldódott e ez a jellegű probléma? Használtad, ill. megcsináltad e a lentebbi REGISTRY-t érintő változtatást?
Nekem a Nero 7.5.0.9 van fönt, az író LG-GSA-4166B, XP SP2, a legújabb lightscribe update-k, minden ami kell, S A NÉRÓ MÉGSEM LÁTJA A FILE menűben a ''Print Lightscribe..'' opciót. Meg sem jelenik!
Ellenben a SureThing felismeri az írót.
Az ELCU (Lighscribe Extended Label Contrast Utility) különálló prog ha minden igaz, s ezt NEM LEHET állítani a szoftverből? Úgy értem pl. a Néróból, vagy a Surethingből?
Előre is köszi segítségedet, segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 04/30 FRISSÍTVE - 2TB HDD 100/100 - 2 db maradt!!
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest