Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
én kéthete vettem egy H22L nagyon jó mármint az LS része, a többivel meg nem volt gondom. a H20L sok lemezt nem fogadott el rajzolásra, ez a féléve könyvbelévöre is rajzolt nem volt semmi gondja...
én láttam piacon omega lemezt de nem vennék egy darabot sem...
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" SATA SSD - 250GB - Samsung 860 EVO
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t