- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Aktív témák
-
Savanya
addikt
Jót és kellemes áron akarsz akkor a mistrálban AC Freezer 7-et veszel , 5250ft brutto
-
Qtyatár
tag
Bővebben: link
Ez van nekem eladó. 6500k irányáron. -
Vitus
őstag
Hi! A végtelenségig nem lehet leszabályozni (alaplapom le tudja nem kell szabályzó), egyszerűen a konstrukció nem jó szerintem. Nem is az a gond, hogy baromi hangos hanem inkább idegesítő hangja van lehet, hogy a bordakialakítás miatt a légáramlás kelti a furcsa zajt nem pedig a csapágyak. Zalman jó lenne nekem de nem akarok buherálni nekem olyan kell amit megveszek és rárakok minden suffnituning nélkül.
Szóval várom a jelentkezőket.
-
Pilot
tag
A Zalmannak van full réz és alu réz kűtője fordulatszászabályzóval. A Kosztolányi téren található boltban árulnak ilyet, de sajna az árára nem emlékszem.
Nekem ilyen van csak S478/AMD foglalathoz. Kis átalakítással szerintem rá lehetne tenni a 775-re is, csak nincsenek megfelelő szerszámaim hozzá. Ezért most eladó: 6000- (Alig volt használva, 1 éves)
Másik megoldás, ha beiktatsz egy fordulatszám szabályozót, mert minimális fordulat csökkenéssel rengeteg zajtól lehet megszabadulni.
A Mistralban lehet valami Heatpipe-os cuccot is kapni.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
up
-
Vitus
őstag
Sziasztok!
Szóval van egy P5P800 alaplapom benne egy 3GHz-es proci és ezen van egy gyári hűtő.
A teljesítménye rendben van 32-38 fok a proci terheléstől függően, viszont a hangja szinte elviselhetetlen. Lenne valakinek valami jó teljesítményű de halk hűtője? Tippeket is szívesen fogadok, hogy melyik a legjobb és hol tudnám megvenni. Este válaszolok mindenkinek most pedig irány a gálya
thx
Vitus
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest