Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
válasz james88 #6565 üzenetére
hogyhogy a beállítások? mmint a telefon menüjében a beállítások? ha arra gondolsz, amikor az elején kiírja h mien fícsörök vannak csak lapozd végig... én go launchert használok kőkemény egy hónapja de a beállításokba még nem dobott ki. nem lehet hogy a zárképernyőnél beállítottad véletlenül a beállításokat mint külön alkalmazást?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz james88 #5768 üzenetére
Próbáld meg úgy (legalább is nekem felrakta), hogy újrarakod a pc suite-ot, rádugod a telefont (alapból legyen kikapcsolva a hibakeresés) és mikor felismertetd a telefon a pc suite-tal akkor kapcsold be a hibakeresést, és akkor indítsd el a B2C-t (jó az ami, a 2X frissítésénél be van linkelve) és akkor utána nekem is felrakta.
-
kriszpontaz
veterán
-
shaggy
aktív tag
válasz james88 #5544 üzenetére
értem köszi akkor lehet megpróbálkozok vele én is.
Én egy ilyet találtam frissitéshez[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz james88 #4029 üzenetére
Az lenne a gond hogy még nem állt be az akku? Múlt hét szerdán kaptam meg a telefont, túl van kb. 4 töltési cikluson.
Más: Az LG szoftverfrissítő nem talál a V10E szoftvertől újabbat a T-s készülékre, az LG PC Suite meg jelzi hogy van, de azzal nem merek próbálkozni mert sokan mondták hogy ledobja a láncot a telefon tőle. Ez igaz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz james88 #3753 üzenetére
Sok sikert hozzá.
1.5 nem mai csirke, ez tény, akkor már inkább egy alsóbb kategóriás Android.. Pl. Samsung Mini..
Bár Nekem aztán tök mindegy, ki mire költi a pénzét, Symbian Nekem már a hátam közepére sem kéne, akkor már talán MeeGo.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz james88 #3568 üzenetére
Ha a hivatalos frissítést kérdezed, akkor ettől egyszerűbben nem lehet elmondani.
A hivatalos gyári oldal.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
8nemesis8
veterán
válasz james88 #1573 üzenetére
Az lesz majd szerintem.
Amúgy meg van olyan progi, ami wifi észleléssel be tudja kapcsolni, ha kell. Egyébként meg ki van kapcsolva. Bár valamennyire tuti ez is fogyaszt máskülönben hogyan észleli a wifit?Emailek szinkronizálása miatt megy a wifi, itthon és melóhelyen is. Lehet ezt kikapcsolom és átrakom U8500ra az email szinkront, mert az sokkal jobban bírja akkuval egyenlőre úgy látom.
-
8nemesis8
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Huroq
senior tag
Hát, igen. Sajnos a méretnek ára van Volt párszor, hogy kellemetlen volt tartanom, a telefont. Bár ez főleg akkor jött elő, amikor full fényerő + filmnézés, böngészés, vagy játék megy.
Meg lássuk, ha visszakapom, és még mindig melegszik, illetve gyorsan merül. Megy vissza a szervizbe. -
csimpok
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest