Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Adott egy (több) lg 22mp48d-p monitor (bár szerintem a modellszám jelen esetben lényegtelen) amivel kapcsolatban szeretnék segítséget/tanácsot kérni.
A probléma a következő:
A monitort (és a hozzá tartozó gépet) éjszakára kihúzom az áramból, ami azt eredményezni, hogy a napi első indításnál a monitoron megjelenő kép felbontását korántsem mondanám megfelelőnek (megnő minden). Egyébként egy szimpla újraindítás megoldja a dolgot, de akkor is bosszantó.Először a gépre gyanakodtam, de érdekes módon, ha másik monitorral használom a gépet, nincs ilyen probléma.
És a legérdekesebb része az, hogyha kihúzom az áramot majd 1-2 óra múlva visszadugom, semmi probléma nincsen.
Jelenleg tanácstalan vagyok, mert már próbálgattam mindent.
Valakinek valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LG curved Monitor 38 coll
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest